UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PERİHAN SAVAŞ YILLAR SONRA EŞİ HAKKINDA BİLİNMEYEN BİR GERÇEĞİ AÇIKLADI!

PERİHAN SAVAŞ YILLAR SONRA EŞİ HAKKINDA BİLİNMEYEN BİR GERÇEĞİ AÇIKLADI!

PERİHAN SAVAŞ YILLAR SONRA EŞİ HAKKINDA BİLİNMEYEN BİR GERÇEĞİ AÇIKLADI!

Perihan Savaş, A Haber'de İclal Aydın'ın sunduğu Yaşasın Haftasonu Perihan Savaş'ı konuk etti. Çocukluğu, sanat hayatı, ailesi ve özel hayatı ile ilgili soruları yanıtladı.

 Perihan Savaş eşi Yılmaz Zafer'le ilgili bilinmeyen gerçeği açıkladı...

 A Haber'de İclal Aydın'ın sunduğu Yaşasın Haftasonu Perihan Savaş'ı konuk etti. Çocukluğu, sanat hayatı, ailesi ve özel hayatı ile ilgili soruları yanıtlayan Perihan Savaş, İlahi adalete olan inancını dile getirerek; "İlahi adaleye inancım var. İnanıyorum. Hep ona inandım zaten. Derler ya cennet cehennem orada, orada yaşayacaksın, onu göreceksin. Ben ona inanmıyorum. Bence cennet de cehennem de burada ben ona inanıyorum." Dedi.

 Eşi Yılmaz Zafer hastalandıktan sonra velayetini alan Perihan Savaş o günleri ise şöyle anlattı: "Mahkemeye çıktığımda hakim bana "bunun ne demek olduğunu biliyor musun?" dedi "biliyorum" dedim. Bu sen şu anda istediğin zaman bu adamı boşarsın hem de tek celsede dedi. Çünkü adam hasta durumu belli. "Ama velayetini alıyorsun ömrünün sonuna kadar bu adamı boşayamazsın. Başka birisine aşık olamazsın, başka birisiyle evlenemeyeceksin. Bu adam yaşadığı sürece sen bu adamdan sorumlusun" dedi. "Biliyorum" dedim. Ne yapmam gerekiyordu? İyi günde birlikteydik de, ben kötü gününde o adamı nasıl bırakabilirdim. Bana çok söylediler git bir bakım evine bırak, git bir hastaneye yatır. Hayır o bir bakımevine ya da hastaneye gittiğin zaten farkına varıyordu. Ben onu evinden koparıp oraya atamazdım ki. O eziyeti ona yapamazdım hiçbir zaman."dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERperihan savaş  iclal aydın