UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI! ÇOK SAYIDA YARALININ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ!

FLAŞ! TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI! ÇOK SAYIDA YARALININ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ!

FLAŞ! TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI! ÇOK SAYIDA YARALININ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ!

Tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası, stat önünde olaylar çıktı. Fenerbahçe takımının çıkış yapacağı bölüme girmek isteyen taraftarlarla polis birbirine girdi.

Avni Eker Stadı'nda yaşanan gerginlik, maçın tatil edilmesiyle daha da arttı. Stattan çıkan bir grup taraftar, protokol tribünü önünde toplandı. Fenerbahçe takımının çıkış yapacağı noktaya girmeye çalışan taraftarlar bariyerleri aşmaya çalıştı. 

Araya giren polis taraftarlara müdahale etti. Taraftarlarla polis, protokol tribünü önünde birbirine girdi. Polisle taraftarlar arasında yaşanan gerginlik sürüyor.

6 tane polisin yaralandığı bildirildi. Olaylar büyüyerek devam ediyor... Polis biber gazı ile müdahale ediyor.

YARALI POLİSLER STAT İÇİNE TAŞINDI

Fenerbahçe soyunma odasında sakin bir hava yaşanırken dışarıda yaşanan olaylarda yaralanan polisler soyunma odası koridorlarına getirildi. Soyunma odasında çok sayıda yaralı polis yer alırken tedavileri burada yapılıyor. Fenerbahçeli yönetim kurulu üyeleri de olayları sakin bir şekilde takip ediyorlar. Yaralı polislerin tedavisine kulüp doktorları da yardım ediyor.

STADA ZIRHLI ARAÇ GELİYOR

Avni Aker Stadyumu'nun Protokol Tribünü ile yan yana bulunan futbolcu çıkışı önünde arbede yaşanıyor. Çok sayıda taraftar bu bölüm önünde Fenerbahçeli yöneticiler ile futbolcuları taşıyacak özel araçları taşlıyor. Emniyet yetkilileri ise barikat ve kalkanlarla bu bölümde önlem almaya çalışıyor. Taraftarlar zaman zaman polis barikatına doğru ses bombaları atarken polis de taraftarlara gaz bombasıyla karşılık veriyor. Hakemler ve Fenerbahçe kafilesinin emniyetli bir şekilde çıkması içinsezırhlı araçlar bekleniyor.

Stadyum çıkışında toplanan taraftarlara polisin müdahalesi başladı. Polis zor kullanarak Avni Aker'in Protokol Tribünü ve futbolcu çıkışında toplanan taraftarları dağıtıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtrabzonspor  fenerbahçe