UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! YENİ LİSTE BELLİ OLDU! HANGİ İSİMLER ÇIKIŞTA, KİMLER İNİŞTE? SÜRPRİZ DETAYLARIN VE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTE İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! YENİ LİSTE BELLİ OLDU! HANGİ İSİMLER ÇIKIŞTA, KİMLER İNİŞTE? SÜRPRİZ DETAYLARIN VE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTE İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! YENİ LİSTE BELLİ OLDU! HANGİ İSİMLER ÇIKIŞTA, KİMLER İNİŞTE? SÜRPRİZ DETAYLARIN VE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTE İÇİN TIKLAYIN!

İNENLER

1-BURAK ÖZÇİVİT

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, son dönemde adeta büyük bir çöküş içinde.

“Çalıkuşu” dizisi final yapan Burak Özçivit, sevgilisi Ceylan Çapa ile de yollarını ayırdı. Adı sürekli Fahriye Evcen’le anılıyor. Ayrıca kendisine kurduğu yapım şirketinde de umduğunu bulamamış durumda.

Bu olumsuzluklar yakışıklı oyuncuya zarar verecektir. Ama en kısa zamanda toparlanıp fırtına gibi estiği günlere dönmesini bekliyoruz.

Burak Özçivit haftanın inenleri listesinde 1 numarada.

2-AZRA AKIN

Tescilli güzelimiz Azra Akın ortadan bir anda kayboldu.

Kendisini sadece sevgilisiyle görüntülendiği zaman görebilmek mümkün. Bu durum tabi ki Azra Akın’a zarar veriyor. Bir an önce güzelliğini ekran önünde kullanmalı ve kendisini sevenlerin karşısına doğru bir projeyle çıkmalı.

Azra Akın inenler listemizde 2 numarada.

3-ÇAĞLA ŞIKEL

Çağla Şıkel de bir anda ortadan kaybolan isimlerden.

Show Tv’de sundukları ve iyi bir sezon geçirmeyen programın tatile girmesinin ardından sadece düğünlerde ve davetlerde görebiliyoruz kendisini. Yeni sezonda ne yapacağı belli olmayan Çağla Şikel haftanın inenleri listesinde 3 numarada.

4-ESRA DERMANCIOĞLU

“Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisinde canlandırdığı “Fettan Yenge” Mukaddes” karakteriyle şöhrete kavuşan Esra Dermancıoğlu büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

En son “Doksanlar” dizisinde rol alan ve önceki projelere göre daha pasif bir rolde olan Esra Dermancıoğlu, son dönemlerde ise sürekli gece hayatı ile gündeme gelmişti. Magazin muhabirlerine olan tavrı yüzünden sürekli eleştirilen Esra Dermancıoğlu inenler listemizde 4 numarada.

5-ENGİN ÖZTÜRK  

Muhteşem Yüzyıl’da şehzade Selim’i canlandıran Engin Öztürk, son dönemlerde playboyları geride bıraktı desek yalan olmaz.

Adı sürekli başka isimlerle anılan yakışıklı oyuncu bu konuda durmak bilmiyor. Bodrum, Çeşme ve İstanbul hattında mekik dokuyan Öztürk, son olarak Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu çiftinin ayrılmalarının mimarı olarak gösterildi.

Son günlerin hızlı çapkını Engin Öztürk haftanın inenlerinde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1-ATA DEMİRER

Ünlü komedyen yine son günlerin en başarılı isimlerinden.

Yaptığı filmlerle zirvede olan Demirer, son çıkardığı “Alaturka” albümüyle de yine zirvede. Müzik listelerinde zirveye oynayan ve kendisini dinlettiren Ata Demirer, çıkanlar listemizde zirvede yer alıyor.

2-AJDA PEKKAN-MUAZZEZ ABACI

İki dev isim önceki gün Cemil Topuzlu’da verdikleri konserle herkesi büyüledi.

Konseri izlemeye gelenlere müzik ziyafeti veren dev ikili, giydikleri kıyafetle de gözlere hitap ettiler.

Ajda Pekkan, Nur Yerlitaş imzalı kıyafeti ile sahnede devleşirken, Muazzez Abacı ise Şehriban İpek imzalı kıyafeti ile büyüledi.

Kendilerini izlemeye gelen seyircileri müziğe doyuran ve geceye kıyafetleri ile damga vuran Pekkan ve Abacı haftanın çıkanlarından.

3-ERKAN PETEKKAYA

Yakışıklı aktör Erkan Petekkaya yeni projesi “Yeni Dünya” yine gündemde.

Setten çektiği fotoğrafları paylaşan ve verdiği mesajlarla takdir toplayan Petekkaya, yeni dizisi öncesi iyice merak uyandırdı.

Canlandırdığı karakterlerle fenomenleşen usta oyuncu haftanın çıkanları listesinde 3 numarada.

4-AYŞE HATUN ÖNAL

Mankenlikten şarkıcılığa adım atan Ayşe Hatun Önal, “Çak Bir Selam” şarkısıyla büyük ses getirdi.

Hemen hemen her yerde duyabileceğimiz bir şarkı haline gelen “Çak bir selam”, müzik listelerinde de zirvede yer alıyor.

En çok dinlenen şarkılar arasında yer alan şarkının mimarı Ayşe Hatun Önal, çıkanlar listesinde 4 numarada.

5-GAMZE BALIM

Önce alışveriş merkezinden dolaşırken çekildiği fotoğraflarıyla olay oldu. Sonrasında Zeynel Abidin Ağgül imzalı fotoğraflarıyla, bir anda kendisi için “Türkiye’nin en güzel kızı” denmeye başladı.

Bodrum’da tescilli güzel olmasıyla daha önce bu listemize bir kez girmişti ama esas şimdi oluşan çıkışıyla göz doldurmaya, konuşulmaya ve tanınmaya başladı.

Çok yakında ya dizilerde, ya sahnede görüleceği ve çok sıkı hazırlandığı gelen bilgiler arasında…

Kendisiyle ilgili haberler çıktıktan 12 saat sonra artık meşhur bir kız olmasıyla herkesin dikkatini çeken 20 yaşındaki star adayı, bir anda camianın da en çok konuşulan ismi oldu.

Son dönemlerde bir çok etkinliğe katılan ve yine gittiği Ajda Pekkan-Muazzez Abacı konserlerinin kulisinde bile camianın önemli isimleriyle tanıştığında, bilgisinin, görgüsünün ve zekasının da güzelliğiyle yarıştığını gösteren Gamze Balım, çıkanlar listemizde 5 numarada…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13