UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ÜNLÜ ŞARKICININ ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU! İŞTE ÇOK ŞAŞIRACAĞINIZ O AÇIKLAMA!..

FLAŞ! ÜNLÜ ŞARKICININ ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU! İŞTE ÇOK ŞAŞIRACAĞINIZ O AÇIKLAMA!..

FLAŞ! ÜNLÜ ŞARKICININ ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU! İŞTE ÇOK ŞAŞIRACAĞINIZ O AÇIKLAMA!..

İngiliz adli tıp uzmanları İrlanda asıllı şarkıcı Bob Geldof'un kızı Peaches Geldof'un aşırı dozda eroin kullanımından öldüğünü bildirildi.

 

Geçen Nisan ayında başkent Londra yakınlarında Kent'teki evinde ölü  bulunan Geldof'un ölüm sebebine ilişkin açıklama yapan Adli Tıp Uzmanı Roger  Hatch, 25 yaşında hayatını kaybeden Geldof'un eroin bağımlısı olduğunu,  uyuşturucuyu bırakmaya çalıştığı dönemde aldığı öldürücü dozda eroinin hayatını  kaybetmesine yol açtığını belirtti.

 

Geldof'un adli tıp incelemesinde yer alan Patoloji uzmanı Peter  Jerreat, genç kadının kanında öldürücü düzeyde kodein, metadon ve morfin  maddeleri bulunduğunu ifade ederken, Geldof'un vücudunda iğne izlerine de  rastlandığını kaydetti.

 

Adli Tıp Uzmanı Emma Harris de, düzenli olarak uyuşturucu kullanan  kişilerin maddeye karşı direnç eşiği yükseldiğini söyleyerek, "Ancak bu dirence  sahip olmayan kişiler için bu, zehirleyici veya ölümcül düzeyde doz olur.  Maddenin alınması bırakıldığında eroine karşı olan direncin de hızlıca kaybolduğu  görülüyor. Bu nedenle ölümlerin genellikle çoğunluğu önceden eroine direnci olan  ancak daha sonra eroine dönüş yapan kişilerde görülüyor" dedi.

 

1989 doğumlu Peaches Geldof, bir dönem Moda yazarlığı ve modellik  yapmıştı. Geldof'un uyuşturucu bağımlısı olduğuna dair daha önce İngiliz  basınında haberler çıkmıştı.

 

Son dönemde televizyon sunuculuğu yapan Peaches Geldof, müzisyen  Thomas Cohen ile evliydi ve iki oğlu vardı. Peaches Geldof 11 yaşında, annesini  aşırı dozda uyuşturucu kullanmaktan kaybetmişti.

 

62 yaşındaki Bob Geldof şarkıcılığının yanı sıra birçok ülke yararına  düzenlediği konserlerle siyasi aktivist olarak da tanınıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13