UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!..SHOW TV BİRBİRİNE GİRDİ!..BİR YANDA DİDEM-YANINDA “PARAVAN MELİS”,BİR YANDA ARTIK KENDİNİ “EZİK” HİSSEDEN KENAN TEKDAĞ VE!

FLAŞ!..SHOW TV BİRBİRİNE GİRDİ!..BİR YANDA DİDEM-YANINDA “PARAVAN MELİS”,BİR YANDA ARTIK KENDİNİ “EZİK” HİSSEDEN KENAN TEKDAĞ VE!

FLAŞ!..SHOW TV BİRBİRİNE GİRDİ!..BİR YANDA DİDEM-YANINDA “PARAVAN MELİS”,BİR YANDA ARTIK KENDİNİ “EZİK” HİSSEDEN KENAN TEKDAĞ VE!

Show TV, tepetaklak gidiyor.


Acun Iıcalı, TV 8’i daha bir buçuk ayda Show’un konumuna koydu bile…

Hem de 4’te 1’i masraf yaparak!..


Tugay Ciner düşmüş başka dertlere, İstinye Park kapılarında!.. (Detaylar daha sonra..)


Eşi Didem Ciner, Turgay Ciner’in has adamı Kenan Tekdağ’dan yönetimi kapıp, Melis Civelek’i getirdi işin başına, güya!..


Melis Civelek genel müdür oldu ama Cannes’te kendi de anlattığı gibi “sadece dizilerle ilgilendiğini” söylemeye başladı kısa bir süre sonra… 


Çünkü, diğer programlarda bir etkinliği ve yaptırım gücü olmadığını anlamıştı!.. Bunu da Cannes’te dostlarıyla paylaştı, “Onlar değil de ben yönetsem; bazı hiç, hem de hiç hoş olmayan şeylere izin verir miydim?.. 


Onlar yaptırıyor; bana kalıyor” diye dert yandı herkese…


Zaten o arada da adı “Paravan Melis”e çıktı!..


Peki, Kenan Tekdağ ne oldu?..


Yenilgiyi kabul edip, köşesine mi çekildi?..


Tabi ki, hayır!.. (Çok detayları var)


Sonuçta bir iç çekişmedir gidiyor.


Güzelim bir marka eriyip bitiyor.


Ve bu fırsatı da çok iyi değerlendiren Acun Ilıcalı, belli ki yılların markası Show TV’nin gücünü TV 8’e taşıyacak gibi… Bu kargaşa içersinde, çok iyi ve basit bir yönetim şekli kuran Acun Ilıcalı ve ekibi yürüyüp gidiyor!..


Show TV’de, Brezilya dizilerini andıran olayların çok ilginç yansımalarını


Uçankuş’ta sık sık okuyabileceksiniz.


Not : Bu arada iç kavgaların bir yansıması sonucu bugün özellikle de Yaban filminin (Kadir İnanır-Gülşen Bubikoğlu(!)…) yayına verilmesi çoook dikkat çekici… (Anlayan anlıyor!..) Birileri, birilerinin öyle bir damarına basmaya çalışıyor ki Show TV’de, böylesi bir iç savaş görülmedi Tv dünyasında!.. Herkes bir tarafta olay çıkarmaya çalışıyor!.. Veeeee… Zaten bu akşam yaptıkları magazin programıyla da özellikle Show TV’nin hem patronaj düzeyinde birilerinin rahatsız olacakları şeyler yapılmasını, hatta müdür konumunda ise Melis Civelek’in rakip kanalda oynattığı kızına kadar laf gelmesini isteyenlerin bir oyunu sadece!.. Herkes de kuralına göre oynuyor!.. Ahlaksızlığa prim verenlerin, o düzeyde cevap almalarının istendiği bir ortam yaratılıyor!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERshow tv  ciner grubu