UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“TELEKIZ’IN BOMBALARI” TWEET’İMİZDEN SONRA HERKES “84 KİŞİLİK” LİSTEYİ NE ZAMAN YAYINLAYACAĞIMIZI SORUYOR! O LİSTEDE KİMLER VAR?

“TELEKIZ’IN BOMBALARI” TWEET’İMİZDEN SONRA HERKES “84 KİŞİLİK” LİSTEYİ NE ZAMAN YAYINLAYACAĞIMIZI SORUYOR! O LİSTEDE KİMLER VAR?

“TELEKIZ’IN BOMBALARI” TWEET’İMİZDEN SONRA HERKES “84 KİŞİLİK” LİSTEYİ NE ZAMAN YAYINLAYACAĞIMIZI SORUYOR! O LİSTEDE KİMLER VAR?

Geçtiğimiz günlerde, son günlerde çok konuşulan ünlü bir “telekız”ın bombalarını artık patlatacağımızı yazmıştık.


Soran sorana…


Herkes 84 kişilik listeyi soruyor.


Öncelikle şu söyleyelim…


Listede, bakanlar, kulüp başkanları, sporcular, magazinciler, sanatçılar, inşaatçılar, tekstilcier ve çoğu da yaşlı ünlü iş adamları var.


Bu kadar ünlüyü siz rüyanızda bile göremezsiniz ve hepsini, yatağında gören bu “telekız”ı tabi ki çok merak ediyorsunuz.


Nasıl becermiş bunu?..


Annesinin müthiş girişimleriyle… Kimiyle annesinin evinde, kimiyle İstanbul’un hemen hemen tüm lüks otellerinde…


Ve ilk önce erkek kardeşiyle prova yaptırarak!.. 


Yani ensest ilişki!..


İşin en komiği ve düşündürücü tarafı, “telekız”ın bu son iki “takıntısı”nda, bu sözü edilen erkek kardeşini de çağırarak(aslında yıllarca görüşmüyordu), birlikte oturmaları, hatta birlikte poz verdirmesi!.. Tabi ki  iki “adamcağızın” neler olup bittiğinden haberleri yok!.. Ne duruma düştüklerini bir bilseler!..


Bunlar gerçek mi diye soranlara…


84 kişilik listeyi, her gün 10’ar 10’ar yayınlayacağız.


Bu yayınlanan listedekilerden “mutlak birilerini”tanıyorsunuzdur. Zaten çoğu tanınmış!..


Bu kişilerden herhangi birini aradığınızda, bu Türkiye’de olay olacak, “melek yüzlü telekız”ın kim olduğunu hemen anlayacak, öğrenecek ve şok olacaksınız.


Bir kişinin bile inkar etmesi olanaksız; ayrıca bunların çoğu birbirini biliyor, zaten şu anda da her yerde konuşuyorlar!..


Çok yakında…


Bu olay bir yıl konuşulur!..


Ve bu “telekız”ın daha sonra yaptığı ahlaksızlıklara yandaş ve destek olanların o zaman ne yapacaklarınımilletin yüzüne nasıl bakacaklarını biz de merakla bekliyoruz. Nasıl bir çukura düştüklerini bilmiyorlar henüz!.. Çok pişman olup,birilerine nasıl haksızlık yaptıklarını anladıklarında biraz vicdanları varsa geceleri uyuyamayacaklar!.. Erkek ya da kadın(!), teselli için belki yapacakları tek şey, malum şahsın yanındakileri arayıp, parayla bu “telekız”ı çağırtmak olacak!.. Bu son lafımız tabi ki, ahlaklı olanlara değil, bunu “Aaaa öğrendiğimiz iyi oldu, çağırtalım o zaman” diye düşünebilecek ahlaksızlara!..


UYUŞTURUCUYA KAPILDIKTAN SONRA BETER OLDU!


Yazdığımız bu meşhur telekız son iki yıldır da uyuşturucuya öyle bir kaptırdı ki kendini!..


Sondan bir önceki uyuşturucudan sabıkalı takıntısı bunu “ot”a öyle bir alıştırmış ki!..


Sürekli ağlayıp sinir krizleri geçirip hastaneye kaldırılıyor. Ama sakinleştirmekte bile zorlanıyorlar.


Uyuşturucunun etkisiyle sürekli sanrılar görüp senaryolar üretiyor ve önüne her gelene ağlayıp “Beni mahvetmek istiyorlar!..” diye ağlıyor.


Ancak kötülük ve şeytanlık öyle bir bulaşmış ki, uyuşturucuyla beraber insanların hayatlarını mahvetmek için her türlü yalanı adı gibi söyleyebiliyor.


Artık konuşmakta güçlük çekiyor, repliklerini uyuşturucu yüzünden ezberleyemiyor elinden 24 saat düşürmediği telefonla kötülük yapmanın ve buna yandaş bulmanın peşinde koşuyor.


Uçankuş’ta okuyacağınız bu yazı dizisinde şeytanla tanışma imkanı bulacaksınız!..


Allah hepinizi korusun!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtelekız bombası  olay liste