UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BUGÜN GÜNDEME BOMBA GİBİ OTURAN MURAT BOZ HABERİ HAKKINDA SACİT ASLAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! BUGÜN GÜNDEME BOMBA GİBİ OTURAN MURAT BOZ HABERİ HAKKINDA SACİT ASLAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ! BUGÜN GÜNDEME BOMBA GİBİ OTURAN MURAT BOZ HABERİ HAKKINDA SACİT ASLAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!..

Magazin gündeminin en sıcak konularının tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’nde Begüm Sürek Coşarer’in sunumu, Sacit Aslan'ın sert yorumları ve özel açıklamaları programda geniş yer aldı.

ÇIPLAK SESLE SÖYLEYEMEZLER!..

“Tarkan çok iyi bir sanatçı ama Türkiye sınırları içinde kaldı!..” diyen Sacit Aslan, “Türkiye’de Beyonce ya da Rihanna gibi starlar çıkmaz!..” dedi.

“Çıplak sesle kendi şarkılarını kepaze olmadan söyleyebilecek çok az sanatçı var!..” diyen Sacit Aslan, Demet Akalın ve Orhan Gencebay hakkında da flaş açıklamalarda bulundu. Orhan Genceybay’ın başarılı bir sanatçı olduğunu ifade eden sanatçı sözlerine şu şekilde devam ettirdi: “Demet Akalın ve Orhan Gencebay çıplak sesle şarkı söyleyemez! Orhan Gencebay iyidir ama iyi bir ses değildir!..”

ANLAMSIZ ŞEYLER!!..”

Kenan Doğulu’yla Beren Saat hakkında çıkan “Kenan, Beren’i geçti!..” haberini değerlendiren Aslan bu konu hakkında şu yorumu yaptı: “Her ikisi de kendi dalında iddialı kişiler. Bu paraları kaç kişi alabiliyor ki? Beren Saat’in 65 bin, Kenan Doğulu’nun 70 bin alması onu geçti anlamına mı geliyor? Bunlar anlamsız şeyler!..” dedi.

“KİM VAR Kİ ORADA?”

Murat Boz’un Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’le beraber olduğu iddiası da programda geniş yer aldı! Bu konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Sacit Aslan, bu işin tesadüf olmadığını dile getirdi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Onlar orada tesadüfen mi denk gelmişler? Bu haberi yapanların iddiaları doğrulanıyor çünkü orası epeyce uzak bir yer! Yaz da bitmiş! Orada yerli yaşayan bir avuç insan dışında kim var ki orada?..”

“ZARARINIZ VAR!..”

“Deniz Çakır’a hapis şoku!..” haberini de değerlendiren Aslan, “Ben alkollü değilim neden dersin ki? Evet alkollüyüm desen ne olur? Bu şekilde olduğunda şıkınınca yalan söyleyen bir insan durumuna gelirsin! Polis seni evde otururken mi alıyor? Trafikteyken alıyorlar! İçmeyin! Ya da şöför tut o sürsün arabayı! Kurallara uyan insanlara da zararınız var!..” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13