UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ABD BAŞKANI BARACK OBAMA, EŞİ MICHELLE ÖNÜNDE BAŞKA BİR KADINA AŞKINI İTİRAF ETTİ ! İŞTE BÜTÜN DÜNYAYI ŞAŞKINA ÇEVİREN O HABER!..

ABD BAŞKANI BARACK OBAMA, EŞİ MICHELLE ÖNÜNDE BAŞKA BİR KADINA AŞKINI İTİRAF ETTİ ! İŞTE BÜTÜN DÜNYAYI ŞAŞKINA ÇEVİREN O HABER!..

ABD BAŞKANI BARACK OBAMA, EŞİ MICHELLE ÖNÜNDE BAŞKA BİR KADINA  AŞKINI İTİRAF ETTİ ! İŞTE BÜTÜN DÜNYAYI ŞAŞKINA ÇEVİREN O HABER!..

ABD Başkanı Barack Obama (53), Oscar'lı ünlü aktris Meryl Streep'e (65) aşkını ilan etti.

KOCASI DA BİLİYOR

Obama, ABD'de sivillere verilen en yüksek onur nişanı olan Cumhurbaşkanlığı Özgürlük Madalyası ödül töreninde sahneye çıktı ve "Herkesin önünde açıklıyorum. Meryl Streep'i seviyorum. Ona aşığım. Onu sevdiğimi kocası da biliyor, Michelle de biliyor. Bu konuda yapabilecekleri hiçbir şey yok" dedi.

"AMERİKA'NIN ÖNDE GELEN HANIMEFENDİSİ"

Beyaz Saray'da düzenlenen törende, üç kez Oscar ödülüne layık görülen oyuncuya övgüler yağdıran Obama, "Oynadığı karakterlerin hepsini yürekten hissediyor. Bazen ABBA gibi şarkılar söylüyor, keman öğreniyor, bir rahibe gibi giyiniyor, bir aslanı yeniyor... Meryl Amerika'nın önde gelen hanımefendilerinden biri" ifadelerine yer verdi.

Törende 18 kişiye ödülleri verildi. Ödüle layık görülen isimler arasında aktris Meryl Streep, müzisyen Stevie Wonder, Şilili-Amerikan yazar Isabel Allende, gazeteci Tom Brokaw ve besteci Stephen Sondheim yer aldı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13