UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERSUN YANAL’IN TRABZONSPOR MAÇINDAKİ CESUR SÜRPRİZİ NE?.. YANAL, YİNE NE DEVRİMLER YAPACAK?..

ERSUN YANAL’IN TRABZONSPOR MAÇINDAKİ CESUR SÜRPRİZİ NE?.. YANAL, YİNE NE DEVRİMLER YAPACAK?..

ERSUN YANAL’IN TRABZONSPOR MAÇINDAKİ CESUR SÜRPRİZİ NE?.. YANAL, YİNE NE DEVRİMLER YAPACAK?..

Göreve Ersun Yanal’ın gelmesinin ardından müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor, bugün Ankara temsilcisi Keçiörengücüspor’la karşı karşıya gelecek.

Ersun Yanal ise büyük bir sürpriz yaparak yıldız oyuncular  Cardozo, Bosingwa, Constant, Fatih, Papadopoulos ve Yusuf gibi yıldız isimleri Ankara’ya götürmedi.

Nefesleri kesecek olan maç 19:45’te Atv ekranlarında başladı.


SON DAKİKA!.. TRABZONSPOR, MİLLİ FUTBOLCUNUN FUTBOLDAN MEN EDİLMESİ İÇİN DAVA AÇTI!..


Trabzonspor, 2 yıl önce ön protokol imzaladığı milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için 6 ay futboldan men davası açtı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Gökhan Töre ile yaşadığı "Silah" olayı nedeniyle adı gündemden düşmeyen Bayer Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu, Trabzonspor'la da sorun yaşıyor.

Karlsruhe'deki çıkışı sonrası Trabzonspor, o tarihlerde 17 yaşında olan Hakan'ın ailesi ile ön protokol yapmış; menajerine 100 bin, futbolcuya da 100 bin Euro ödeyip, sözleşmeye "Anlaşmayı bozan taraf 1 milyon Euro öder" maddesi koydurmuştu.

Hakan Çalhanoğlu ve babası Hüseyin Çalhanoğlu Trabzonspor tarafından anlaşmayı bozmakla suçlanıyor.

FIFA'DAKİ DAVASI 2 YILDIR SÜRÜYOR

Hakan Çalhanoğlu'nun Karlsruhe ile Aralık ayında profesyonel sözleşme imzalaması sonrası bordo mavililer, ön protokole uyulmadığı için FIFA'ya şikayette bulunmuştu. 2012 yılında açılan davanın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen sonuç alınamadı. Bu davayı prestij olarak gören yönetim, oyuncu ve kulübüne açtığı 1 milyon Euro'luk tazminat davasının yanında Çalhanoğlu'nun 6 ay futboldan men edilmesi için de mahkemeye başvurdu.

Transferde imzası olan Sadri Şener döneminin asbaşkanı Nevzat Şakar, "O zaman Milli Takım'ın teknik direktörü olan Ersun Yanal'dan fikir almıştık. Bize 'geleceğin yıldızı olacak' demişti. Risk alıp imza attırdık. Sonra ise caydı" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHakan Çalhanoğlu  Trabzonspor  men