UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNDAR KEŞAPLI, FREETIME”IN DÜZENLEDİĞİ GECEDE ''YABANCI UYRUKLU BAŞARILI GAZETECİ'' ÖDÜLÜNÜ ALDI!..

DÜNDAR KEŞAPLI, FREETIME”IN DÜZENLEDİĞİ GECEDE ''YABANCI UYRUKLU BAŞARILI GAZETECİ'' ÖDÜLÜNÜ ALDI!..

DÜNDAR KEŞAPLI, FREETIME”IN DÜZENLEDİĞİ GECEDE ''YABANCI UYRUKLU BAŞARILI GAZETECİ'' ÖDÜLÜNÜ ALDI!..

Uzun yıllardır İtalya’da yaşamını sürdüren Türk gazeteci Dündar Keşaplı, yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü aylık yayınlanan önemli dergilerden “Freetime”ın düzenlediği gecede yabancı uyruklu başarılı gazeteci ödülünü aldı.
İtalya’da 15 yıla yakın süredir sanat, magazine, moda, kültür, turizm ve spor konularını işleyen ve İngilizce de yayımlanan “Freetime” dergisi, yılın en başarılılarını ödüllendirdi.
İtalyan, iş, sanat, moda, sinema, televizyon ve spor camiasından çok sayıda ünlü konukların katıldığı ve ödül aldığı gecede, yaklaşık 25 senedir İtalya’da yaşayan Akdeniz Gazeteciler Derneği Kurucu Başkanı, TRT Haber, TRT Spor ve Lig TV İtalya Temsilcisi Dündar Keşaplı, “Yılın en başarılı yabancı uyruklu gazetecisi” ödülüne layık görüldü.
İtalyan vatandaşlığı da bulunan Keşaplı’ya ödülünü “Freetime” dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Antonella Ferrari verdi.
Ferrari’den ödülünü alan Keşaplı gecede yaptığı konuşmada, kendisini ödüle layık gören komiteye teşekkür ederek, “Bugüne kadar bu ülkede yaptığım çalışmalarda doğru ve tarafsız habercilik ilkelerine uyarak çalıştığım kurumlara en iyi şekilde hizmet ettim. Biz gazetecilere mesleğimizi yaparken büyük sorumluluk düşüyor” dedi.

Türkiye’deki medya kurumlarının temsilciliğini yapmasının yanı sıra İtalyan RAI Televizyonu’nda çalıştığı 10 yılda başarılı çalışmalara imza atması, haber kanalı SKY TG 24 News’a da Türkiye-İtalya ve Akdeniz üzerine yorumcu olarak katkı yapması ve İtalya Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu’na seçilen ilk ve tek yabancı uyruklu gazeteci olması sebebiyle ödülü aldığı belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdündar keşaplı