UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AŞKLARIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN ARDA TURAN İLE ASLIHAN DOĞAN CEPHESİNDE ŞOK İDDİA!..

AŞKLARIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN ARDA TURAN İLE ASLIHAN DOĞAN CEPHESİNDE ŞOK İDDİA!..

AŞKLARIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN ARDA TURAN İLE ASLIHAN DOĞAN CEPHESİNDE ŞOK İDDİA!..

Futboldaki kariyeriyle ülkemizin gururu olan Arda Turan, özel hayatıyla ise şaşırtıyor. Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra adı birçok isimle anılan Turan, isminin aşk haberlerine karıştığı tüm güzeller için "Kardeşim" dedi.

Burcu Esmersoy, İdil Fırat, Selin İmer ve Aslıhan Doğan'la yakın bir kardeş ilişkisi içerisinde olan Turan, geçtiğimiz haftalarda ise Doğan'la ilişkisini itiraf etti.

Bir ay öncesine kadar "Kardeşim" dediği sosyetik güzele şimdi "Sevgilim" diyen yıldız futbolcunun eski sevgilileri de kendisi gibi dost canlısı! Yıllar önce Arda Turan'la büyük aşk yaşayan Eda Türkmen, o dönemde Aslıhan Doğan'la çok iyi dosttu.

KANKA ÇIKTILAR

Eski sevgilisinin yakın arkadaşıyla aşk yaşamasını 'medenice' karşılayan Türkmen'in Doğan'la arkadaşlığı ise halen sürüyor. Birçok ortak arkadaşları olan ve sık sık davetlerde buluşan Aslıhan Doğan ile Eda Türkmen, hiçbir şey olmamış gibi sosyal medyadan da birbirlerine takibi sürdürüyor. İkilinin bu tavrı, Arda Turan'ın ilişki anlayışını da ortaya koyuyor:"Hepimiz kardeşiz!"

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Eğitimini İngiltere'de tamamlayan Aslıhan Doğan, magazin dünyasına Hakan Kosif ve Hacı Sabancı ile yaşadığı beraberliklerle girdi. Sosyetik güzel, dünyaca ünlü modacı Elie Saab'ın oğluyla da uzun süre aşk yaşadı.

Babası bir dönem iflas eden Aslıhan Doğan, şimdilerde Çubuklu Vadi Evleri'nde yaşıyor. 

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERArda Turan  Aslıhan Doğan