UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU SEFER HAYALLER BAYRAMPAŞA, HAYATLAR BARCELONA! İŞTE ARDA TURAN’IN İSPANYA'DAKİ GÖRKEMLİ EVİ!..

BU SEFER HAYALLER BAYRAMPAŞA, HAYATLAR BARCELONA! İŞTE ARDA TURAN’IN İSPANYA'DAKİ GÖRKEMLİ EVİ!..

BU SEFER HAYALLER BAYRAMPAŞA, HAYATLAR BARCELONA! İŞTE ARDA TURAN’IN İSPANYA'DAKİ GÖRKEMLİ EVİ!..

Bayrampaşalı Arda Turan, artık İspanya'nın en lüks villalarından birinde oturuyor. Barcelonalı yıldızın, aylığı 21 bin euro'ya kiraladığı evinde asansör bile var. Bin 200 metrekarelik evin 7 odası da ses geçirmez özellikte.

İstanbul'un mütevazı semtlerinden Bayrampaşa'da doğup büyüyen Arda Turan, şimdilerde hayal bile edemeyeceği bir yaşam sürüyor. Yeteneği, hırsı ve kişiliği sayesinde futbol devi Barcelona'ya 41 milyon euro'ya transfer olan yıldız futbolcunun İspanya'daki yeni hayatı İspanyol basınının da gündeminde... Önceki gün Arda Turan'ın Esplugues de Llobregat bölgesindeki ultra lüks villası, gazete manşetlerindeydi. Yıldız futbolcunun, aylığı 21 bin euro yani yaklaşık 70 bin liraya kiraladığı villasının değeri ise 15 milyon euro olarak açıklandı. Muhteşem Barcelona manzarasıyla dikkat çeken villanın hemen yanında Barcelona'nın yıldızları Andres Iniesta, Gerard Pique ve Dani Alves'in de evleri bulunuyor.

'ASLIHAN'LA YAŞIYOR'

Arda Turan'a evi 3 yıllığına kiralayan emlakçı, "Arda, eğer bu villayı satın alırsa bölgenin en görkemli evlerinden birinin sahibi olacak" dedi. Bu arada İspanyol basını, Arda Turan'ın sarayı andıran evinde sevgilisi Aslıhan Doğan'la birlikte yaşadığını da yazdı.

Bir kattan diğerine çıkmak için asansör kullanan Arda Turan'ın, arkadaşlarıyla dev salonunda sık sık tavla turnuvaları yaptığı biliniyor.

7 ODALI 9 BANYOLU

* Bin 200 metrekarelik villa, bahçesiyle toplam 2 bin 500 metrakareyi buluyor.

* Barcelona'nın müthiş manzarasına sahip villada, 7 oda ve 9 banyo var.

* Aylığı 21 bin euro'luk villanın bahçesinde dev bir havuzun yanı sıra golf sahası da bulunuyor.

* Arda Turan'nın evinde sinema salonu asansör de dikkat çeken lükslerden.

* Büyük bir bahçe ve verendaya sahip villanın otoparkı da toplam 8 araç alıyor.

SİNEM'İ KAÇIRDI

Birkaç günlüğüne İstanbul'a gelip dün yeniden Barcelona'ya giden Arda Turan'ın 3 gün önce Sinem Kobal'la karşılaştığı ortaya çıktı! Güzel oyuncu, menajeriyle Bebek'teki bir mekanda kahve keyfi yaparken içeriye eski nişanlısı girdi. Yanında Acun Ilıcalı ve Gökhan Şükür'ün olduğu Arda Turan'ı gören Sinem Kobal, hemen masadan kalkıp mekandan kaçtı. Güzel oyuncunun kaçışını gören Arda Turan ise istifini bozmadı!

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  aslıhan doğan  barcelona