UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HAFTA 9 FİLM VİZYONA GİRİYOR! İŞTE, BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLER VE KONULARI!..

BU HAFTA 9 FİLM VİZYONA GİRİYOR! İŞTE, BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLER VE KONULARI!..

BU HAFTA 9 FİLM VİZYONA GİRİYOR! İŞTE, BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLER VE KONULARI!..

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 9 film vizyona girecek. John Erick Dowdle'ın yönettiği ve Owen Wilson, Lake Bell, Sterling Jerins, Claire Geare, Pierce Brosnan ile Thanawut Kasro'nun oynadığı "Kaçış Yok" izleyici ile buluşacak. İş için gittiği Tayland'da kendini bir savaşın ortasında bulan Amerikalı bir ailenin hayatta kalma mücadelesini anlatan aksiyon ve gerilim türündeki filmin konusu şöyle:

"Amerikalı bir iş adamı ve su mühendisi olan Jack Dwyer'ın ailesiyle birlikte Güneydoğu Asya'ya yerleşmesinin ardından siyasi çatışmalar ve halk ayaklanması patlak verir. Ayaklanmanın sebebi ülkedeki su dağıtımını Amerikalı şirketin almasıdır. Kendini bir savaşın ortasında bulan Jack Dwyer, eşi ve çocuklarıyla birlikte uçakta gelirken yeni tanıştıkları, gizemli bir adamın da yardımıyla önce şehirden, sonra ülkeden kaçmanın yollarını ararlar."

"Kod Adı: U.N.C.L.E."

Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander ile Hugh Grant'ın oynadığı filmin yönetmenlik koltuğunda Guy Ritchie var. 1960'ların soğuk savaş ortamında geçen film, CIA ajanı Solo ve KGB ajanı Kuryakin'e odaklanıyor. Aksiyon, macera ve komedi içerikli filmde; "Hep karşı karşıya çarpışmış olan bu iki isim, uluslararası bir suç örgütünü çökertmek için takım olarak çalışmak zorunda kalırlar. İkilinin elindeki tek ipucu, suç örgütüne ulaşmak için bulmaları gereken Alman bir bilim adamının kızıdır. Böylece dünyayı bir felaketten kurtarmak için zamanla yarışmaya başlarlar." Film,1960'ların popüler televizyon dizisinden aynı isimle uyarlandı.

 "American Ultra"

Nima Nourizadeh'in yönettiği filmde Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Connie Britton ile Walton Goggins oynuyor. Aksiyon ve dram türündeki film, küçük bir kasabada son derece sakin bir hayat sürerken sıkıcı buldukları hayatlarının olağanüstü bir macerayla şekillenen "Mike" isimli bir genç ile sevgilisi "Phoebe" karakterinin yaşamını konu alıyor.

 "Aşk ve Merhamet"

Elizabeth Banks, John Cusack, Paul Giamatti ile Paul Dano'nun oynadığı filmin yönetmenliğini Bill Pohlad üstlendi.  Biyografi ve dram türündeki film, ünlü müzik grubu Beach Boys'un kurucularından olan şarkıcı ve söz yazarı Brian Wilson'un hayatından esinlenerek beyaz perdeye taşındı. Wilson'un başa çıkmaya çalıştığı akıl hastalığı ve ilaç bağımlılığını da gün yüzüne çıkaran film; ünlü sanatçının terapisti Eugene Landy gözetimi altında geçirdiği yılları ve Melinda Ledbetter ile yaşadığı kurtarıcı ilişkisini izleyicinin beğenisine sunacak.

"Aşkın Ritmi"

Hollywood’da geçen romantik dram ve müzikal türündeki filmin yönetmen koltuğunda MTV'deki programıyla yıldızı parlayan Max Joseph bulunuyor. Zac Efron, Emily Ratajkowski, Wes Bentley ile Shiloh Fernandez'in oynadığı film, kendi geleceğini yaratmak ve büyük bir yıldız olmak isteyen 23 yaşındaki hırslı bir DJ'in başarı hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

"Geçmişin Laneti"

 Kevin Greutert’in yönettiği ve Isla Fisher, Anson Mount, Gillian Jacobs ile Jim Parsons’un oynadığı Geçmişin Laneti (Visions), 28 Ağustos 2015’de Pinema Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarılıyor. Testere serilerinin yönetmenlerinden Kevin Greutert imzası taşıyan filmin başrollerinde "Sihirbazlar Çetesi" filmi ile öne çıkan Isla Fisher ve "Non-Stop" filminden tanınan Jim Parsons bulunuyor. Eva Longoria, Anson Mount, Gillian Jacobs ve Jim Parsons gibi isimerin de rol aldığı filmin konusu şöyle: "Geçirdikleri trafik kazası sonucunda küçük bir çocuğun ölümüne sebep olan Eveleigh ve David çifti, yaşadıkları travmanın etkilerini üzerinden atmak için küçük bir kasabaya yerleşir. Eveleigh, bir süre sonra evin etrafında korkutucu sesler duymaya ve kimseye kanıtlayamadığı görüntüler görmeye başlar. Kasabada yaşayanların anlattıkları ile onu dehşete sürükleyen ipuçlarını birleştirerek bir cevap bulmaya çalışan Eveleigh, kendini doğmak üzere olan bebeğinin hayatını riske atan ölümcül bir labirente sürüklenmiş olarak bulur."

"Şeytanın Gözleri"

Kevin Kölsch ile Dennis Widmyer'in yönettiği ve Alex Essoe, Amanda Fuller, Fabianne Therese ile Noah Segan oynadığı film oynadığı film, başrol oyuncusu Alex Essoe'nun olağanüstü performansı ile öne çıkıyor. "Şöhret uğruna herşey yapılır mı?" tezinden yola çıkılan filmde; "Hollywood'un hırs ve rekabet dolu dünyasında genç ve hevesli bir oyuncu olan Sarah iyi bir rol kapıp başarılı bir film yıldızı olmak için eline gelen her fırsatı değerlendirmektedir. Bir gün karşısına çıkan gizemli bir film yapımcısı ile bir anlaşma yapar. Bu anlaşmanın ardından Sarah kendisini hem gizli bir Hollywood tarikatının hem de geri dönüşü olmayan, esrarengiz, acılı ve lanetli bir yolculuğun içinde bulur."

"Yitik Kuşlar"

Yönetmeliğini ve senaristliğini Aren Perdeci ile Ela Alyamaç'ın birlikte yaptığı filmde Dila Uluca, Arto Arsenyan, Heros Agopyan ve Ahmet Uz oynuyor. Ermeni tehcirini anlatan film, Bedo ve Maryam adlı iki kardeşin bir gecede kaybettikleri ailelerini arayışlarına odaklanıyor.

"En Güzeli"

Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Erkan Can, Mehmet Özgür, Osman Karagöz ile Cem Kılıç gibi isimler yer alıyor. Komedi türündeki film, cankurtaran ve bel boy olarak işe başladıkları otelde mafya babası tarafından tehdit edilen iki kafadarın macerasını konu alıyor.

AA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvizyon  yeni  film