UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. YEPYENİ BİR OLUŞUM!.. MÜZİK VE DİZİ-FİLM DÜNYASI SANATÇILARINA AÇILAN YEPYENİ BİR “KAPI”!.. TAMAMEN KURUMSAL BİR YAPI GELİYOR!..

FLAŞ!.. YEPYENİ BİR OLUŞUM!.. MÜZİK VE DİZİ-FİLM DÜNYASI SANATÇILARINA AÇILAN YEPYENİ BİR “KAPI”!.. TAMAMEN KURUMSAL BİR YAPI GELİYOR!..

FLAŞ!.. YEPYENİ BİR OLUŞUM!.. MÜZİK VE DİZİ-FİLM DÜNYASI SANATÇILARINA AÇILAN YEPYENİ BİR “KAPI”!.. TAMAMEN KURUMSAL BİR YAPI GELİYOR!..

Televizyon ve internet başta olmak üzere eğlence-haber dünyasının en önemli markalarından biri olan UçanKuş Medya, artık menajerlik ve organizasyon dünyasına olağanüstü “kurumsal” bir “adım” atıyor.

Kısacası Türkiye’deki entertainment dünyasına kurumsalbir renk geliyor.

UçanKuş Medya, DJV Event Factory firmasıyla birlikte ortaklaşa oluşturduğu “kurumsal” yapıyla menajerlik, PR veorganizasyon dünyasının tam içine giriyor.

Ses sanatçılarından, film ve dizi oyuncularına kadar bu konuda yıllardır kendisine “Büyük sıkıntı yaşıyoruz, bu kadar içindesiniz, bu kadar imkanlarınız var, neden bu konuya el atmıyorsunuz” şeklinde baskı yapılan UçanKuş Medya, son iki yıldır medya dışında inşaat sektöründe de faaliyet göstermeye başlamış ve bu konuda da çok başarılı olmuştu.

Şimdi; sahne faaliyetleriyle dikkati çeken DJV Event Factory ile bu konuda işbirliği yapan UçanKuş, artık UçanKuş Menajerlik, PR ve Organizasyonşirketiyle son yıllarda sanat dünyasında bir “yara” durumuna gelenmenajerlik, PR ve organizasyon işlerine bambaşka, kurumsal bir yapı getirmeye kararlı…

 

“CELEBRITY MANAGEMENT” SİSTEMİ!..

 

UçanKuş TV Genel Yayın Yönetmeni Oğulcan Tanrıyar, “Bu konuda yıllardır bize büyük baskı vardı. Ancak babamı bir türlü ikna edemiyorduk. Ancak sonunda o da pes etti ve arkamızda duracak. Biz hem ses sanatçılarına, hem dizi-film oyuncularına kurumsal kimlik kazandırarak, aynı zamanda kanalların, yapımcıların, belediyelerin, otellerin kısaca bu konudaki işverenlerin de çok daha rahat ve huzurlu bir ortam yaşayacağı bir çalışma şekli planlıyoruz. Özellikle, bir sosyal yaşam ve magazin kanalı olan UçanKuş TV de, internet siteleri de yayın faaliyetiyle bu konunun tam göbeğinde yer alacak. Örneğin anlaşma yaptıkları sanatçıların konserlerinin, gerekirse tamamını, gerekirse, bir kısmını canlı olarak sürekli ekrana taşıyacak bir sistem de oluşturduk. Bu konuda yapacağımız çalışmalar, öncelikle müzik dünyasına ciddi anlamda hareket getirecek. Yaptığımız ön görüşme ve çalışmalarla, öncelikle belediyeler ve oteller için yapılacak canlı yayınların ve diğer çekimlerin son derece cazip ve iş yapmaya teşvik edeceğini gözlemledik. Hatta bazı oteller ve yurt içi-yurt dışı belediyelerle de daha şimdiden ön anlaşma yaptık. Ancak biz bu konuda kurumsal bir tekelleşmeye gitmekten ziyade sanatçıların şu anda çalıştıkları menajerler, PR şirketleri ve organizatörlerle de iş birliği yapmak istiyoruz. Zaten hepsiyle yıllardır birlikte çalışıyoruz aslında… Tam bir takım oyunu oynamak istiyoruz” dedi.

DJV Event Factory’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erman Çalışır da,“Bu birliktelikle birlikte sanatçıların dünyasına son derece farklı ve profesyonel bir bakış açısı getiren bir çalışma içinde olacağız. Sanatçıların tüm reklam, sponsorluk anlaşmalarından bireysel ve imaj çalışmaları dahilindeki kuaförlerinden makyözlerine, stil danışmanlığına hatta kendilerinin yapacağı özel seyahatlere kadar ilgilenebilecek bir sistem kurduk. Kurduğumuz yaklaşık 20 kişilik bir ekiple birlikte ilk amacımız, Türk sanatçılarının yurt dışındaki sanatçılar gibi tüm yaşamlarında profesyonel hale gelebilmeleri… Genel amaç, herkese daha fazla kazandırmak ve şirketlerin de ünlülerden daha iyi verim almalarını sağlayabilmek. Tüm müzik, dizi ve film sektörüne hayırlı olmasını dilerim. Hepsi arkadaşımız olan menajerler, tüm PR’cılar ve organizatörlerle de son derece iyi ilişkiler kurup, oluşturduğumuz bu kurumsal çatı kimlikle, sektöre yeni bir soluk getireceğimize inanıyorum. Sanatçılarla ve menajerlerle geniş bir katılımı planlamayı hedefleyen UçanKuş Menajerlik, PR ve Organizasyon grubumuz ki, bunu CELEBRITY MANAGEMENT diye konumlandırabiliriz; bugün itibariyle yola çıkacağı ünlüler dünyasının isimleriyle görüşmeye başlıyor” şeklinde konuştu.

 

UÇANKUŞ MEDYA’DAN BİR DUYURU DAHA:

“UMA” KURULDU!.. (UÇANKUŞ MAGAZİN AJANSI)

 

Bu arada bu gelişmelerle birlikte, UçanKuş Medya’da 6 aydır hazırlıkları sürdürülen ve ilk etapta Number One TV ve Radyo grubu ile test yapılanajans uygulamasının son derece başarılı olduğu görülünce, artık resmi ajansfaaliyeti de resmen başladı.

Artık sadece kendi televizyonu ve internet siteleri dışında diğer kanal, gazete ve radyolar başta olmak üzere tüm medya kuruluşlarına da haber-görüntü v.s tüm “magazin haberleri” servisine resmen başlayacak olanUçanKuş Medya, yine önemli telekomünikasyon firmalarıyla da magazin haber servisi konusunda anlaşmaya vardı.

UMA (UçanKuş Magazin Ajansı) önümüzdeki günlerde, çok daha fazla aktif olarak haber dağıtımına başlayacak.

UMA (UçanKuş Magazin Ajansı), ayrıca yurt dışıyla da çeşitli anlaşmalara vardı.

Türk müzik-dizi-film sektörüyle ilgili olarak diğer ülkelere de haber ve video servisine başlanacak. Avrupa dışındaArap ülkeleri ve özellikle de gurbetçilerimizin yaşadığı ülkelerdeki kurumlarla ön görüşmeler de tamamlandı. 

UçanKuş Medya, UMA’nın da hayata geçmesiyle birlikte kadrosunu çok daha fazla genişletmeye hemen başladı. 

                        celebritymanagement@ucankus.com

                           TEL:0212 283 54 54 - 286 11 16

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUçanKuş Medya  menajerlik  dejavu  organizasyon