UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRABZONSPOR, ZORLU BAŞAKŞEHİR DEPLASMANINDAN PUAN ÇIKARAMADI! MAÇ 1-0 BAŞAKŞEHİR ÜSTÜNLÜĞÜYLE TAMAMLANDI!..

TRABZONSPOR, ZORLU BAŞAKŞEHİR DEPLASMANINDAN PUAN ÇIKARAMADI! MAÇ 1-0 BAŞAKŞEHİR ÜSTÜNLÜĞÜYLE TAMAMLANDI!..

TRABZONSPOR, ZORLU BAŞAKŞEHİR  DEPLASMANINDAN PUAN ÇIKARAMADI! MAÇ 1-0 BAŞAKŞEHİR ÜSTÜNLÜĞÜYLE TAMAMLANDI!..

90'

Hakem Fırat Aydınus müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90'

(M.Başakşehir)

Medipol Başakşehir'de Cenk Şahin hakeme yönelttiği itirazlar sonunda sarı kart ile cezalandırılıyor.

90'

(Trabzonspor)

Penaltı kaçıyor! Oscar Cardozo'nun vuruşunda top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

90'

(Trabzonspor)

Penaltı pozisyonu için topun başına Oscar Cardozo geliyor.

90'

(M.Başakşehir)

Penaltı! Oscar Cardozo'nun ceza sahası içine gönderdiği top savunmanın müdahalesi ile kornere çıkarken kaleci Volkan bu topa yetişmeye çalışırken topu rakibi Yusuf'a kaptırıyor. Yusuf, Volkan'ı geçmek isterken yerde kalıyor ve hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösteriyor.

90'

Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

89'

(M.Başakşehir)

Medipol Başakşehir cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mehmet Batdal oyundan alınırken yerine Sokol Cikalleshi oyuna dahil oluyor.

88'

Karadeniz ekibi mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Okay'ın savunma arkasına gönderdiği pası kontrol eden Yusuf sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve pasını arka direğe doğru hareketlenen Oscar Cardozo'ya gönderiyor ancak savunmada Yalçın son anda yatarak bu topa müdahale ediyor ve gole izin vermiyor.

86'

Son dakikalara doğru gelinirken ev sahibi Medipol Başakşehir kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.

84'

(M.Başakşehir)

Ceza yayı sol çaprazına sokulan Edin Visca uzak mesafeden şansını deniyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

82'

(Trabzonspor)

Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Oscar Cardozo pasını Yusuf'a veriyor. Yusuf bekletmeden bu topu penaltı noktası gerisinde bulunan arkadaşı Dame N'Doye'ye gönderiyor. Dame N'Doye vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

80'

(Trabzonspor)

Sol kanattan gelişen atakta Kevin Constant ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Oscar Cardozo'dan önce kaleci Volkan Babacan çıkıyor ve bu topa müdahale ederek tehlikeyi önlüyor.

78'

Konuk ekip Trabzonspor bu dakikalarda rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.

76'

(Trabzonspor)

Bordo mavili ekip son oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Özer Hurmacı oyundan alınırken yerine Yusuf Erdoğan oyuna dahil oluyor.

74'

(M.Başakşehir)

Medipol Başakşehir cephesinde iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Doka Madureira ve Marcio Mossoro oyundan alınırken yerlerine Cenk Şahin ve Emre Belözoğlu oyuna dahil oluyor.

71'

Özer'in savunma arasına attığı pası ile sağ çaprazda Dame N'Doye kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak tehlikeyi farkedip kalesini erken terkeden Volkan Babacan rakibinden önce topa kayarak müdahale ediyor ve mutlak bir gol pozisyonunu önlüyor.

69'

(M.Başakşehir)

Medipol Başakşehir'de Mehmet Batdal rakibi Kevin Constant'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

69'

(Trabzonspor)

Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Cavanda ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Sol altıpas çizgisinden seken top ceza sahası sol tarafında Mehmet Ekici'nin önünde kalıyor. Bu noktadan ceza sahasına giren Mehmet rakibini geçerek son çizgiye iniyor ve kaleye vuruşunu gönderiyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

65'

(Trabzonspor)

Trabzonspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Erkan Zengin oyundan alınırken yerine Dame N'Doye oyuna dahil oluyor.

63'

(M.Başakşehir)

Edin Visca ceza yayı sağ çaprazında topla buluşuyor ve şutunu doğrudan kaleye gönderiyor ancak kaleci Onur sağ köşeye uzanarak gole izin vermiyor.

61'

(Trabzonspor)

Ceza yayına sokulan Cardozo havadan pasını ceza sahası içi sol tarafındaki Erkan Zengin'e gönderiyor. Erkan bu topu göğsü ile penaltı noktası sol tarafına hareketlenen arkadaşı Mehmet Ekici'ye gönderiyor. Mehmet bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

60'

Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken Karadeniz ekibinin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

56'

(Trabzonspor)

Topla birlikte ceza yayına sokulan Özer pasını ceza sahası dışı sol çaprazındaki Mehmet Ekici'ye gönderiyor. Mehmet ortasını uzak kale direğine doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Oscar Cardozo kafa vuruşunu yapmak istiyor ancak hakem Fırat Aydınus, Cardozo'nun kaleci Volkan'a faul yaptığını işaret ediyor.

53'

(Trabzonspor)

Trabzonspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Stephane M`bia oyundan alınırken yerine Carl Medjani oyuna dahil oluyor.

52'

Hava topu mücadelesinde rakibi Stephane Badji ile girdiği ikili mücadele sonrasında kafasına darbe alan Stephane M`bia sakatlık geçiriyor ve muhtemelen oyuna devam edemeyecek.

50'

(M.Başakşehir)

Medipol Başakşehir mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Topla birlikte ceza yayı sağ çaprazına sokulan Marcio Mossoro, rakibi Douglas Teixeira'yı geçerek kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Mossoro kalecinin açıldığını farkederek topu üzerinden aşırtmak istiyor ancak vuruşu oldukça yavaş kalıyor ve savunmada Aykut bu topu kale çizgisini geçmeden çıkartıyor.

48'

(M.Başakşehir)

Edin Visca'nın pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Doka ceza sahasına girmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

46'

Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Medipol Başakşehir'in vuruşu ile başlıyor.

45'

Hakem Fırat Aydınus ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45'

(Trabzonspor)

Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşundan sonra topla buluşan Mehmet Ekici ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Oscar Cardozo kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

45'

Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

44'

(Trabzonspor)

Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Mehmet Ekici vuruşunu yapıyor ancak top savunmaya çarparak şiddetini kaybediyor.

42'

(Trabzonspor)

Erkan Zengin'in pası ile sol kanatta topla buluşan Kevin Constant ortasını ceza sahasına göndermek istiyor ancak Gineli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

40'

Medipol Başakşehir'de Alparslan Erdem kısa süreli sakatlık geçiriyor.

38'

(M.Başakşehir)

Edin Visca'nın ara pası ile ceza sahası sağ çaprazından ceza sahasına giren Mahmut Tekdemir yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Onur gole izin vermiyor.

36'

(M.Başakşehir)

Bu dakikalarda baskısını artıran Medipol Başakşehir'de Alparslan Erdem ceza yayı sol çaprazından yerden sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

34'

(M.Başakşehir)

Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Doka ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Savunmada Aykut'un kafa ile uzaklaştırmaya çalıştırdığı top penaltı noktasının sağ tarafındaki Yalçın'a doğru yükseliyor. Yalçın bekletmeden kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Onur bu topu kolaylıkla kontrol ediyor.

33'

Karedeniz ekibinde Luis Pedro Cavanda rakibi Doka'nın hızlı hücumunu faulle durdurduğu gerekçesi ile sarı kart görüyor.

30'

Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken konuk ekip Trabzonspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

26'

Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

23'

Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici ortasını ön direğe doğru hareketlenen Okay Yokuşlu'ya doğru gönderiyor ancak genç oyuncunun pozisyonu ofsayt.

21'

Medipol Başakşehir'de Stephane Badji, rakibi Okay Yokuşlu'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

21'

Topla birlikte ceza sahası sağ çaprazına sokulan Edin Visca sağ ayağı ile yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

19'

Sağ kanattan son çizgiye inen Edin Visca pasını ceza sahası içi sağ çaprazındaki arkadaşı Marcio Mossoro'ya gönderiyor. Mossoro vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

18'

Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Mehmet Ekici ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak bu noktada hiçbir arkadaşı bulunmuyor ve savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.

15'

Ev sahibi Medipol Başakşehir kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

12'

Ceza yayının epeyce gerisinde topla buluşan Aykut Demir bu noktadan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

10'

Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Mahmut Tekdemir uzak mesafeden şansını deniyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

8'

Orta alan mücadelesinde Douglas Teixeira, rakibi Mahmut Tekdemir'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

7'

Medipol Başakşehir'de Edin Visca kısa süreli sakatlık geçiriyor.

4'

(M.Başakşehir)

GOOOLL!! Medipol Başakşehir, Yalçın Ayhan ile öne geçiyor!

1'

Hakem Fırat Aydınus'un düdüğü ile müsabakaya Trabzonspor başlıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTRABZONSPOR  BAŞAKŞEHİR