UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞROLLERİNİ AHU TÜRKPENÇE VE EMRE KINAYIN ÜSTLENDİĞİ “SONDAN SONRA” OYUNU TURNEYE ÇIKIYOR!..

BAŞROLLERİNİ AHU TÜRKPENÇE VE EMRE KINAYIN ÜSTLENDİĞİ “SONDAN SONRA” OYUNU TURNEYE ÇIKIYOR!..

BAŞROLLERİNİ AHU TÜRKPENÇE VE EMRE KINAYIN ÜSTLENDİĞİ “SONDAN SONRA” OYUNU TURNEYE ÇIKIYOR!..

Başrollerini Ahu Türkpençe ve Güneşin kızları Dizisiyle Adından Sıkça Söz Ettiren  Emre Kınayın Üstlendiği Sondan Sonra Oyunu Papağan Organizasyon Farkı ile  Trakya Turnesinde 3 Aralık Edirne Bahçeşehir Koleji , 4 aralık Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi  5 Aralık Tekirdağ Belediye Kültür Merkezinde Sahnelecektir Oyunlar saat 20.00’de Başlayacaktır Bilet fiyatları 40 TL / 35 TL / 30TL den Satışa Çıkarılmıştır. 10 Kişi ve üzeri Gruplarda Kişi Başı 5 TL indirim yapılmaktadır Grup Satışı ve İndirimli Bilet İçin 0541 381 92 65 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz Oyun Hakkında Yapılan Açıklama Şöyledir

Dennis Kelly'nin bu çarpıcı oyununda iki temel konu işleniyor: Dünyada özellikle ABD'de 11 Eylül saldırısı ile gelişen terörizm paronoyası ve bu olayla birlikte artan faşizan eğilimler; Güç kullanarak demokrasiye kavuşturma çabası ; ya da bir erkeğin gücünü kullanıp bir kadını elde etme mücadelesi... "İyilik adına gücünü kullanmak toplumsal ya da bireysel süreçte faşizmi yaratır." Sondan Sonra ilk kez 2005'te Londra'da Bush Theatre'da, sonra çeşitli ülkelerde oynandı. Ve halen de bir çok ülkede oynanmaya devam ediyor.

ALDIĞI ÖDÜLLER:

2010 Çırağan Lions 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü' Emre Kınay

2010 Direklerarası Seyircileri 'En iyi Kadın Oyuncu Ödülü' Ahu Türkpençe

2011 Afife Jale 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü' Ahu Türkpençe

Şerden kendimizi korumak zorundayız dediğim için bana faşist diyeceksen hiç durma, de. Ama toplumumuz için tehlikeli olan insanların etrafımızda dolaşmasına biz izin verdik." Sığınakta iki insan: Mark (Emre KINAY) ile Louise (Ahu TÜRKPENÇE). Korkunç nükleer saldırıda , binalar çökmüş, herkes ölmüş, her yanı radyoaktif toz bulutu kaplamıştır. Mark bu saldırıdan Louise'i binbir güçlükle sığınağa taşır. Mark'ın sığınağında yiyecek, ranza, radyo gibi kısıtlı imkanları vardır. Mark'ın konuşmalarından Louise'e aşık olduğu ve onu delice kıskandığı da anlaşılır. Ayrıca genç adam Louise'i irkilten şeyler söyler: "Bu saldırıyı yapanlar mutlaka sakallıdırlar... Güçlü ve iyi toplumlar dünyadaki zayıf toplumları onların iyiliği için kontrol etmelidir... Biz gücümüzü yeterince iyi kullanmadık. Teröristlere daha katı davranmak şart." Mark'tan korkan ama onunla birlikte bu sığınakta hayatta kalma mücadelesi veren Louise zor günler yaşar. Acaba dışarısı ne durumdadır? Gerçekten herşey Mark'ın anlattığı gibi midir dışarıda? Oradan kurtulabilecek midir?

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSONDAN SONRA  EMRE KINAY  AHU TÜRKPENÇE