UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ MODEL MIRANDA KERR, YILBAŞI PLANINI YAPTI!..

DÜNYACA ÜNLÜ MODEL MIRANDA KERR, YILBAŞI PLANINI YAPTI!..

DÜNYACA ÜNLÜ MODEL MIRANDA KERR, YILBAŞI PLANINI YAPTI!..

Avustralyalı manken Miranda Kerr, yeni yıla kendi ülkesinde ailesiyle girmeye hazırlanıyor. Vogue dergisine konuşan ünlü manken ailesi hakkında “Dünyanın dört bir yanına dağılmış durumdayız ama bir araya gelebilmek çok güzel” dedi. Ailece yemek pişirmeyi sevdiklerini belirten Kerr, “Annem kontrolü ele alır ve bizi görevlendirir. Büyükannemse piyano çalar. Bizler de şarkı söyleriz” şeklinde konuştu.

Yeni yıla ailesiyle girecek

Eski Victoria’s Secret meleklerinden Miranda Kerr, Vogue dergisine yılbaşı planlarından bahsetti. Yeni yıla Avustralya’da ailesiyle gireceğini belirten manken, “Büyükannemi, kuzenlerimi ve diğer akrabalarımı göreceğim için çok heyecanlıyım. Yaklaşık 30 kişiyiz ve her zaman çok eğleniriz” dedi. Ailece yemek pişirmeyi sevdiklerini ifade eden Kerr, “Genelde annem kontrolü ele alır ve bizi görevlendirir. Büyükannemse inanılmaz güzel piyano çalar. Bizler de şarkılar söyleriz” şeklinde konuştu.

İş gereği ailesinin dünyanında dört bir yanına dağıldığını söyleyen 32 yaşındaki model, dört yaşındaki oğlu Flynn’e yeni yıl hediyesi olarak oyuncak alacağını söyledi: “Flynn şu sıralar tren setleriyle çok ilgileniyor. Aslında tahtadan bir seti var ama ona elektriklilerden almayı düşünüyorum. Bu durum onun yaratıcılığını mı azaltır yoksa onu güçlendirir mi bilmiyorum.”

Cadde

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMİRANDA KERR