UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN EN ÇOK PARA KAZANAN SPORCUSU, TERLİKLE GELDİ!..

DÜNYANIN EN ÇOK PARA KAZANAN SPORCUSU, TERLİKLE GELDİ!..

DÜNYANIN EN ÇOK PARA KAZANAN SPORCUSU, TERLİKLE GELDİ!..

Amerikalı boks şampiyonu Floyd Mayweather, Ümit Akbulut’un davetlisi olarak Türkiye’ye geldi. İstanbul’a özel jetiyle gelen şampiyon, alandan terlikle çıktı.

Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Amerikalı yenilgisiz boksör Floyd Mayweather, İstanbul’a geldi. Ünlü boksör, The Grand Tarabya Otel’de düzenlenen basın toplantısında merak edilen soruları yanıtladı.

Yenilgisiz boksör unvanına sahip olan Floyd Mayweather, geçtiğimiz gün İstanbul’a geldi. B4L şirketinin sahibi Ümit Akbulut’un davetlisi olarak önceki gün özel uçakla İstanbul’a gelen Mayweather, The Grand Tarabya’da düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yarı orta sıklette 49 maça çıkan ve tamamını kazanan ABD’li boksör, “Buraya son geldiğimde, yine geleceğimi söylemiştim. Ben sözümün adamıyım ve buradayım. İstanbul’a geldiğim için mutluyum. Amacım şirketimi Türkiye’ye taşımak” şeklinde konuştu.

En iyisi benim Mayweather, “Sizden sonra en iyi boksör kim” sorusuna; “Dünyanın en iyisi benim. Benden sonra kim olur, bilemem. Şu an hâlâ en iyisiyim” cevabını verdi.

EN PAHALI KOLYEM 3 MİLYON DOLAR

Pırlanta kolyesiyle dikkat çeken Floyd Mayweather, “En pahalı kolyem bu değil.  Buna ne kadar ödediğimi bilmiyorum. En pahalısı 3 milyon dolar” dedi.

Kelebek

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFloyd Mayweather