UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! 2016 YILBAŞI RENKLERİNİZ NELER? ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL SİZİN İÇİN AÇIKLADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! 2016 YILBAŞI RENKLERİNİZ NELER? ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL SİZİN İÇİN AÇIKLADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! 2016 YILBAŞI RENKLERİNİZ NELER? ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL SİZİN İÇİN AÇIKLADI!..

“Işıklar içinde doğarsın Agni ( ateş tanrısı)

Dünyaya ışıklar saçarsın.

Göklerde, sularda, toprakta Sen varsın”

Vedalar (4)

Renkleri insanoğlu çok eski çağlardan beri kullanmaktadır. İnsan bedeninde 7 enerji merkezi vardır. Bedenimizde 7 chakra vardır. Sanskritçe Çakra sözcüğü “Tekerlek”, “Çark” veya “Halka” demektir. Enerjetik açıdan ise Çakra “girdap” anlamına gelmektedir. Enerji merkezi olan Çakra enerjetik bedende halka şeklindedir ve enerji Çakra halkasının üzerinde bir girdap gibi dönmektedir. Bunun dışında Çakra, iç yaşam enerjisinin döner merkezi, iç enerji kanallarının buluştuğu, enerjinin bedene girip çıktığı ve farklı enerji düzeylerine dönüştürüldüğü bir kesişme noktasıdır. Her chakra negatif ya da pozitif titreşimleri çeken özel bir renge bağlıdır. Astrolojik olarak ta gezegen ve burçlarımıza ithaf edilmiş renkleri kullandığımızda, Kişi daha dengeli mutlu ve huzurlu olacaktır. Renklerle birlikte kristallerimizi kullanmamız da bu etkiyi kuvvetlendirecektir. Renkler ve kristallerin insanlar üzerinde olumlu ya da olumsuz etkileri birçok bilim insanı tarafından araştırılmıştır ve insan üzerinde etkili oldukları bilimsel olarak ta ispatlanmıştır.

2016 yı karşılayacağınız Yılbaşı gecesi renklerinizin hepinize sağlık birlik şans güzellik huzur bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Yeni bir yılı karşılarken o anın Gezegensel enerjilerinin yansımasıyla ruhsal ve bedensel enerjimizi yükseltecek renkleri tercih etmeliyiz. Burçlarımıza göre tercih edeceğimiz renkleri kıyafetlerimizde yoğun olarak kullanmalı doğal kristallerimizle de güçlendirmeliyiz.

KOÇ: Kırmızı

Renklerin enerjileri; Kırmızı: Sizleri harekete geçirerek değişim enerjisine zorlanmadan ayak uydurabilmeniz için sizleri destekleyecek. Duygusal anlamda ise mutluluğu, azim ve kararlılığınızı arttırır. Aradığınız huzuru yakalamanıza yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Lal ve Kristal Kuvars

BOĞA:  Siyah Fıstık Yeşili

Renklerin enerjileri; SİYAH: Siyah hakimiyeti kararlılığı dönüşüm ve irade gücünüzü ortaya koymanıza yardımcıdır. FISTIK YEŞİLİ: Umudu, yeniliği, gençleşmeyi ve yeniden canlanmayı tüm ruhunuza  yansıtacaktır. Paylaşım ve uyumun rengidir. Yaşama sevincinizi yükselterek hedeflerinize kararlılıkla gitmenize yardımcı olur. Bilgi ve bilgeliğe giden yolda ilerlemenize yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Labradorit Oniks

İKİZLER: Saks mavisi Turuncu

Renklerin enerjileri;  SAKS MAVİSİ aradığınız huzuru bulmanıza ruhsal olarak içinde çıkamadığınız konuların farkına varmanızı sağlar. TURUNCU: Heyecan ve mutluluk verici, dinamizmi yansıtır. Ruhsal enerjinizi arttırarak yeteneklerinizi hayallerinizi hayata geçirmenize yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Yeşim Carnelian

YENGEÇ: Beyaz Gümüş

Renklerin enerjileri; BEYAZ, Saflığın ve temizliğin simgesidir. Ruhunuzun tüm saflığını özel hayatınıza yansıtmanıza ve aşkta saflığı duruluğu bulmanıza yardımcıdır. Düşünce gücünüzü kuvvetlendirir. GÜMÜŞ Korkularınızı ardınızda bırakmanızı sağlar yeniliği enerjiyi tüm ruhunuzda bedeninizde hissetmenize yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Kalsedon, Opal

ASLAN:  Turuncu Turkuaz

Renklerin enerjileri; TURUNCU, Dışa dönük olmanızı ikili ilişkilerinizde iletişim ve uyumu sağlamanıza yardımcı olur ve sosyal ilişkilerinizi kuvvetlendirir. Maddi konularda şans getirir. Turkuazı tercih ederseniz, Ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Pirit, Akuamarin

BAŞAK: Fıstık Yeşilİ Kırmızı

Renklerin enerjileri;  Kırmızı: Sizleri harekete geçirerek değişim enerjisine zorlanmadan ayak uydurabilmeniz için sizleri destekleyecek. Duygusal anlamda ise mutluluğu, azim ve kararlılığınızı arttırır. FISTIK YEŞİLİ değişimi yeniliği, gençleşmeyi ve yeniden canlanmayı tüm ruhunuza  yansıtacaktır. Paylaşım ve uyumun rengidir.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Akuamarin, Peridot

TERAZİ: Pembe Mavi

Renklerin enerjileri; Pembe ve tonları iletişiminizi kuvvetlendirmenize ve kendinizi doğru sözlerle ifade etmenize yardımcı olur. MAVİ, iş hayatınızda maddi konularda rahatlamaları getirirken aradığınız huzuru bulmanıza ruhsal olarak içinde çıkamadığınız konuların’ da farkına varmanızı sağlar.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Mavi akik Rodokrozit

AKREP: Siyah

Renklerin enerjisi; SİYAH: Siyah hakimiyeti kararlılığı dönüşüm ve irade gücünüzü ortaya koymanıza yardımcıdır.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Yakut Kırmızı Mercan

YAY: Oranj Beyaz

Renklerin enerjileri; ORANJ, Duygusal anlamda mutluğu aşkınız ve ilişkinizde sorunları aşmanız için gerekli olan azim ve kararlılığınızı arttırır. BEYAZ, Ruhunuzun tüm saflığını özel hayatınıza yansıtmanıza ve aşkta saflığı duruluğu bulmanıza yardımcıdır. Düşünce gücünüzü kuvvetlendirir.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Selenit Kalsedon

OĞLAK: Mor Kırmızı MOR,

Renklerin enerjileri: MOR, Zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamını yansıtır sizlere. İş hayatınızda maddi akışın kuvvetlenmesini sağlar. KIRMIZI, Yeteneklerinizi düşüncelerinizi hayata yansıtmanıza yardımcı olur ve AŞK hayatınızda sahiplenici duygularınızı harekete geçirerek ilişkinizde heyecanı enerjiyi yükseltir. Aşk hayatınızda oluşturduğunuz blokajlarınızı aşmanıza yardımcı olur.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Kedi Gözü Turmalin

KOVA: Gümüş Mor

Renklerin enerjileri; MOR Otororiteyi ve verimliliği simgeler ve bu alanda size yardımcı olur.  İş ve özel yaşamınızda insanların üzerinde pozitif etkiler oluşutmranız için yardımcınız olur. GÜMÜŞ, Yenilenmenizi korku kaygı ve olumsuzluklardan uzaklaşıp rahatlamanızı sağlar.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Lapis Lazuli Hematit

BALIK:  Turkuaz Kırmızı

Renklerin enerjileri; KIRMIZI Enerjinizin yükselmesini sağlar ve her konuda daha kararlı ve özgüvenli davranmanıza yardımcı olur. TURKUAZ Finansal konularda iş ve eğitim hayatınızda başarı şansınızın  kuvvetlenmesini sağlar.

Yılbaşı gecesi Kristaliniz: Yeşim Oniks

NOT: Burcunuza uygun kristallerinizi www.astrolojistore.com’dan alabilirsiniz.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  burç