UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN'IN DURUMU KRİTİK! ATHLETIC BILBAO MAÇINDA OYNAYACAK MI?

ARDA TURAN'IN DURUMU KRİTİK! ATHLETIC BILBAO MAÇINDA OYNAYACAK MI?

ARDA TURAN'IN DURUMU KRİTİK! ATHLETIC BILBAO MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Barcelona'lı milli futbolcumuz Arda Turan'ın, yüksek ateş nedeniyle yarın oynanacak Athletic Bilbao maçında forma giymesi zor.

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Athletic Bilbao'yu konuk edecek Barcelona'da, ateşlenen futbolculardan Arda Turan, Andres Iniesta ve Sergio Busquets'in forma giymeleri zor gözüküyor.

Son antrenmana katılmayan 3 futbolcunun durumuna yarın karar vereceklerini söyleyen Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, "Üçünün de ateşi var ama normal bir süreçte devam ediyorlar. Yarın nasıl olduklarına bakacağız" dedi. İspanyol basını ise Arda ve Iniesta'nın oynama olasılığının olmadığını yazdı.

"ARDA HARİKA İŞLER YAPIYOR"

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplayan Enrique, Arda Turan ile ilgili yöneltilen bir soruya "Arda, Barça'da oynamanın zevkine varıyor. Üstelik harika işler yapıyor" yanıtını verdi. İspanyol teknik adam ayrıca sakatlık problemi olduğundan ligde Malaga maçının kadrosuna alınmayan Neymar'ın, fiziksel açıdan çok iyi durumda olduğunu ve Athletic Bilbao maçında oynayabileceğini söyledi. Enrique, Brezilyalı futbolcunun, 2017-18 sezonu sonunda bitecek sözleşmesini uzatacağına inandığını da ifade etti.

ENRIQUE ÖNCEKİ MAÇLARA GÜVENMİYOR

Enrique, Barcelona'nın 24 maçtır kaybetmediğinin hatırlatılması üzerine ise "Çok iyi ama sadece bir istatistik. Bundan sonra artık tüm kupalarda kilit bir döneme giriyoruz" değerlendirmesini yaptı. Barcelona'nın teknik direktörü, Athletic Bilbao'ya karşı ne ligde kazandıkları 6-0'lık maça ne de çeyrek finalin ilk ayağında deplasmanda aldıkları 2-1 galibiyete güvendiklerini vurgulayarak, sadece yarınki maçı kazanıp Kral Kupası'nda yarı finale çıkmak istediklerini dile getirdi.

"TARAFTARLARIN DEŞARJ İHTİYACINI BİLİYORUM AMA..."

Enrique, Athletic Bilbao'ya karşı deplasmanda oynadıkları maçta Bilbao taraftarlarının Iniesta'ya karşı yaptıkları kötü tezahüratla ilgili yöneltilen soruya şu cevabı verdi:

"Yedek kulübesinde bana neler söylediklerini bilseniz şaşıp kalırsınız. Fakat bu tartışmaya girmek istemiyorum. Taraftarların stada aynı zamanda deşarj olmaya gitmelerini anlıyorum ancak bu ciddi bir şiddet olayı."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  bercelona  messi