UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARCELONALI OYUNCU ARDA TURAN MAÇ SONRASI KONUŞTU! TÜRK GENÇLERİNE ÖRNEK OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ!..

BARCELONALI OYUNCU ARDA TURAN MAÇ SONRASI KONUŞTU! TÜRK GENÇLERİNE ÖRNEK OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ!..

BARCELONALI OYUNCU ARDA TURAN MAÇ SONRASI KONUŞTU! TÜRK GENÇLERİNE ÖRNEK OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ!..

Barcelona'da forma giyen milli oyuncu Arda Turan, genç Türk oyunculara örnek olmak istediğini söyledi.

Bu akşam eski takımı Atletico Madrid'e karşı Barcelona forması ile mücadele eden Arda Turan, karşılaşama sonrası Lig TV'ye konuştu. Barcelona'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren mücadele sonrası Turan, en iyisini yapmak için çalıştığını belirterek, "Buranın bir parçası olduğum için çok mutluyum. En iyisini yapmak için çalışıyorum. Takım halinde hareket edip kupalar kazanmak için buradayım. İnsanlar bir şeyler söyler ama ben çalışmaya devam edeceğim, hayatımda hep böyle oldu. Kupalar kazanıp kariyerime eklemek istiyorum. Başarı için buradayım. Benim için anlamlı günler ifade ediyor. Burada olmanın keyfini çıkarıyorum. Türk gençlerine örnek olmak istiyorum" dedi.

"ÜLKEMİN İNSANINDAN DUA ALIYORUM"

Gençlere örnek olmak istediğini ifade eden Turan, "Dünya yıldızları buraya çalışarak gelmiş, bu aşikar. Bazı şeyler saygıyı hak ediyor. Ülkemin insanından dua alıyorum. Örnek olabiliyorsam ne mutlu bana. Hakkımda kitap yazıldı, biraz daha geliştirildi. Sabri Ugan tarafından, masalsı bir hikaye, genç kardeşlerimize örnek olabilir. 'Ağabey ben kitabı okuyorum ve hayallerime örnek oluyorsun' diye yorum aldım. Barcelona'nın ülkeme yaklaşımı da çok güzel. Hiçbir özel günü kaçırmıyorlar onlara da teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMLA İLGİLİ DE HAYALİM VAR"

Hayallerinin devam ettiğini söyleyen Turan, "Hayalimin en tepesiydi Barcelona. O zamanlar söyleseniz insanlar gülerdi, 'olmaz, yapamaz' diye. Ben işime bakıyorum. Çalışmakla alakalı. Yine hayallerim var. Milli takımla ilgili de hayalim var, geleceğimle ilgili de var ama söylemiyorum. İnşallah olur. Bugünlerin keyfini çıkartıyorum. Herkes çıkarsın. Her günümde ayrı bir emek var. 6 ay oynayamadım. Bazı durumlar da avantaj oldu alıştım" diye konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  barcelona