UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI SONRASINDA BORDO MAVİLİ TAKIMIN BAŞKANI MUHARREM USTA'DAN MAÇIN HAKEMİNE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!..

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI SONRASINDA BORDO MAVİLİ TAKIMIN BAŞKANI MUHARREM USTA'DAN MAÇIN HAKEMİNE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!..

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI SONRASINDA BORDO MAVİLİ TAKIMIN BAŞKANI MUHARREM USTA'DAN MAÇIN HAKEMİNE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!..

4 kırmızı kartın çıktığı olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrasında bordo-mavili takımın başkanı Muharrem Usta basın toplantısı düzenledi. Bu kararın bir dönüşümün başlangıcı olacağını söyleyen Usta, maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e de seslendi. Usta, "Senin hakemliğin bitti" ifadelerini kullandı.

Muharrem Usta nin sözlerinden satırbaşları şöyle:

Şundan herkesin emin olması lazım. Herkesin değişime ve dönüşüme lazım olacağı bir geceyi yaşıyoruz.

“Bu gece alnımız dik. İçimiz çok rahat. Türk futbolunda bir şeylerin değişmesine bir şeyler neden olacaktı.  Ben biraz takip ettim basında konuşulanları. Tam anlamıyla utanç gecesi.”

“Okulda okutulan bazı önemli kelimeler vardır. Birisi ‘onur’. Bizde kalede var bir Onur. Bir de ‘şeref’ vardır. İnsanın yalnız ekmeğe değil, şerefe de ihtiyacı vardır.”

“Bu maç Özer’in birinci sarı kartıyla bitmişti. Aykut’a verilen sarı kartta yan hakem orta hakemi ‘Aykut’a kart’ diye uyardı. Peki aynı yan hakem Marin itilirken orada değil miydi?”

“YAZIK, ÇOK YAZIK”

“Bu ülkeyi spor üzerinden lekelenmesine araç olan insanların aramızda olmaması lazım. 1 dakika uzatıyorsunuz, onu da oynatamıyorsunuz. Düşünebiliyor musunuz olan tiyatroyu. Yazık, çok yazık.”

“FIFA kokartlı hakemimiz Deniz Ateş Bitnel, fitness salonun mu var nereye gidersen git. Senin hakemliğin bitti, git.”

“Deniz Ateş Bitnel sorun sen değilsin! Keşke öyle olsa ve Türkiye’deki bu iklim temizlense! Ufak da olsa şifreli şeyler söylemem gerekebilir. Siz hangi hakla arkasında milyonlarca taraftarı olan Trabzonspor’la oynama cesaretini buluyorsunuz? Birtakım ilişkiler ve ağlar olabilir. Bu iklim değişmek zorundadır. TFF ve MHK! Biz yapmadan, Trabzon camiası yapmadan bu iklimin nedenleri ve sebeplerinin neden ve niçin olduğunu açıklayın.”

“SALİH DURSUN’U SEMBOL OLARAK GETİRİN”

“Taraflı tarafsız tüm Türkiye’den mesaj yağıyor. Utanıyoruz diye. Bu akşam rezil olan Türk futboludur. BBC, L’Equipe, The Sun, Daily Mail, daha sayamayacağım nice yerler. TFF’ye sesleniyorum.  Türkiye’yi dünyaya rezil ettirmeye girişen yapıyı duymuyor musunuz? Şu anda milyonlarca canı yanan insanlara. Özel bir gayret içinde misiniz. Nasıl bu ülkeye bu kadar zarar verebilirsiniz. Bu akşam benim isyanım Trabzonspor’a verilen zarar değildir. Ben bu ülkenin futbol ülkesinin bu hale getirilmesine sebep olanlara sesleniyorum. Yeter. Salih Dursun’u sembol olarak getirin. Dediğim kelimelerle ilintiniz varsa tabii. Benim bu söylemlerim Trabzonspor’la ilgili değildir. Zor şartlardan şampiyonluk yaşamış bir kulübüz biz. Taraftarlarımızın havaalanına gittiği haberini aldım. Sakın taşkınlık yapmayın Trabzonspor taraftarları. Siz sakin olun. Değişecek bu düzen. Bu akşam Galatasaray taraftarları da çok pişman. Onlara da teşekkür ediyorum.”

“GALATASARAY’LA BİR SORUNUMUZ YOK”

“Ligde şu anda iddiası olmayan 2 takımla oynanan tiyatro… Bizim Galatasaray’la bir sorunumuz yok ki. Haksızlığa isyanın sembolüdür Salih Dursun. Sadece Trabzonspor için değil, Türk futbolundaki haksızlıklar için semboldür. Eğer bu dönüşüm ve değişimin peşinde olacaksak Salih Dursun’a tüm kulüplerin sahip çıkması gerekiyor.”

“KÖTÜ BİR TİYATROYDU”

“Bu akşam tiyatro izledik. Ancak çok kötü bir tiyatroydu! Zekası olan insanların zekasıyla oynamaya çalışanlara kahkahalarla gülüyorum. Bu akşamın kazananı Trabzonspor olmuştur, Türk futbolu olmuştur. Penaltı olduğunda Hami’ye haber göndermeye çalıştım ama ulaştıramadım. Onur kaleden çıksın, o olmayan penaltı ne olacaksa olsun.”

“VİCDANINLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM”

“Bu akşam geri dönüşü olmayan bir fitilin ateşlendiği bir gecedir; ama kapkara bir gecedir. Benim az önce cevabını beklediğim bizim o iklimin içeriğini açıklamak onlara düşer. Deniz Ateş, ah Bitnel. Keşke sorun sen olsaydın, ne kadar kolay olurdu çözmek. Asla sana üzülmüyorum. Yaptıklarınla yüzleşmen için kendi vicdanınla seni başbaşa bırakıyorum. Burada sadece bir figürsün. Son sözüm Trabzonspor taraftarına. Lütfen bir taşkınlık yapmayın. Bugün dönüşümün günüdür. Anadolu’dan yaptığımız devrimin arkasına, Türk futbolundaki değişimin devrimini ekleme görevini sizlere veriyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  trabzonspor  muharrem usta