UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE AKHİSAR'LA, TRABZONSPOR İSE KONYASPOR'LA KARŞI KARŞIYA GELDİ! İŞTE İKİ BÜYÜK MAÇIN DETAYLARI!..

FENERBAHÇE AKHİSAR'LA, TRABZONSPOR İSE KONYASPOR'LA KARŞI KARŞIYA GELDİ! İŞTE İKİ BÜYÜK MAÇIN DETAYLARI!..

FENERBAHÇE AKHİSAR'LA, TRABZONSPOR İSE KONYASPOR'LA KARŞI KARŞIYA GELDİ! İŞTE İKİ BÜYÜK MAÇIN DETAYLARI!..

Fenerbahçe, Şener'in muhteşem bir gol ve atıp asist yaptığı Akhisar deplasmanında 3-0 kazandı. Sarı-lacivertli ekip bu sonuçla puanını 56 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, Manisa’da Akhisar Belediyespor’un konuğu oldu. Karşılaşma konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçtaki gol perdesini 35’te Şener Özbayraklı açtı. Orta yuvarlaktan aldığı topla birlikte kateden Fenerbahçeli oyuncu uzak mesafeden sağ ayağıyla yaptığı enfes vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0 Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarının başında 51’de Volkan Şen, takımını maçta 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Sağ kanattan topla birlikte hareketlenen Şener Özbayraklı, Alper Uludağ’da sıyrıldıktan sonra ceza alanı içine girdi. Şener, yerden pasını altıpasın hemen dışına Volkan Şen’e gönderiyor. Volkan, bekletmeden yerden yaptığı vuruşla topu kaleci Milan Lukac’ın solundan ağlara yolladı: 2-0 Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe sahadan 3-0 galip ayrıldı.

KONYASPOR'DAN MUHTEŞEM GALİBİYET!..

Torku Konyaspor son haftaların formsuz takımı Trabzonspor'u Traore ve Ömer Ali'nin golleriyle 2-0 yendi. Galatasaray ile Başakşehir'in berabere kaldığı haftada Aykut Kocaman'ın ekibi puan farkını açtı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Torku Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Torku Arena’da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazanmayı başardı.

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ

6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Konyaspor, 29. dakikada Meha’nın ara pasında ceza sahasında buluşan Traore’nin golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşma sonuna kadar Trabzonspor karşısında üstünlüğünü koruyan yeşil-beyazlılar, 90+4’te Ömer Ali ile skoru 2-0 yaparak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Konuk takımda Ramazan Övüç 84. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.

İlk 4 sıra yarışı yaptığı Galatasaray ile Başakşehir’in puan kaybettiği haftayı iyi değerlendren 3. sıradaki Konyaspor 43 puana yükseldi. Trabzonspor ise 27 puanla 14. sırada yer aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  akhisar  konyaspor  trabzonspor