UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN DERBİ İLE İLGİLİ ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA!..

GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN DERBİ İLE İLGİLİ ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA!..

GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN DERBİ İLE İLGİLİ ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA!..

Galatasaray'da yeni göreve başlayan Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ilginç bir benzetmede bulundu. Hollanda radyosu NPO Radyo 1'e konuşan Riekerink, sarı-kırmızılı ekipte teknik direktörlüğe getirilmesini "beklenmedik bir gelişme" olarak değerlendirdi.Galatasaray'ın UEFA'dan aldığı bir yıl men cezasını hatırlatan 53 yaşındaki teknik adam, takımın bu sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanamaması halinde bu cezanın bir sene daha uzayacağını dile getirdi.

Riekerink, "Kupada (Ziraat Türkiye Kupası) yarı finaldeyiz. Kupayı alan Avrupa'ya gitme hakkı kazanacak. Bu yüzden hedefimiz bu" ifadelerini kullandı. Hafta sonu Fenerbahçe'yle oynayacakları derbinin "yılın maçı" olarak görüldüğüne işaret eden Riekerink, karşılaşmayla ilgili "Güzel bir cadı kazanı olacak" değerlendirmesinde bulundu. Sarı lacivertli ekibin kendilerini zorlayacaklarını ifade eden Riekerink, büyük bir takım olduklarını, her ne kadar zor zamanlardan geçseler de derbide daha iyi oynayan taraf olarak maçı galip tamamlayacaklarına inandığını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin derbide saldırgan bir futbol sergileyeceklerini düşündüğünü de sözlerine ekleyen Riekerink, savunma zaaflarını en aza indirmeleri durumunda ciddi bir hata yapmadan ve gol yemeden maçı tamamlayabileceklerini belirtti ve futbol açısından eğlenceli bir karşılaşma olmasını temenni ederek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13