UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN NEDEN MESSI OLAMAZ? BARCELONA’DAKİ CEZA YÖNETMELİĞİ BUNUN KANITI!..

ARDA TURAN NEDEN MESSI OLAMAZ? BARCELONA’DAKİ CEZA YÖNETMELİĞİ BUNUN KANITI!..

ARDA TURAN NEDEN MESSI OLAMAZ? BARCELONA’DAKİ CEZA YÖNETMELİĞİ BUNUN KANITI!..

Arda Turan, Barcelona'da idmanlara geç geldiği için ceza alanlar listesinde ilk dörde girdi. Takımda birinciliği Gerard Pique aldı.

Barcelona'da idmanlara ve maçlara geç kalmanın ciddi bir maliyeti olduğu ortaya çıktı. Buna göre futbolcuların antrenman başlangıç saatinden bir saat önce tesislerde, maçların başlamasından ise bir buçuk saat önce statta olmaları gerekiyor.

Örneğin 11'de başlayacak bir idman için 10.01'de gelen oyuncu cezalandırılıyor. Cezalar para cezası şeklinde oluyor ve idmanlar ile maçlar arasında farklılık gösteriyor. İdmana ilk kez geç kalan bir oyuncu 200 euro ödüyor. İkinci kez geç gelen oyuncu 400 ve üçüncüsünde 800 euro ödemek zorunda kalıyor, cezalar her seferinde ikiye katlanıyor.

MESSI HEP ZAMANINDA

Maçlara geç gelmenin faturası ise daha tuzlu. İlk seferinde 400 euro olan ceze, ikincisinde 1600 euro oluyor. Yani idmanlar ikiye katlarken, maçlarda her seferinde dört katına çıkıyor. Bu sezon şu ana kadar kesilen cezalara göre Gerard Pique ilk sırayı aldı.

İki Brezilyalı Neymar ve Adriano kendisini izlerken, yeni transfer Arda Turan ise beşinci sırada yer aldı. Takımın dört kaptanı Andres Iniesta, Leo Messi, Sergio Busquets ve Javier Mascherano'nun ise örnek bir davranış içinde oldukları ve bu sezon hiç cezaları olmadığı bildirildi.

TOPLANAN PARALAR YARDIMDA KULLANILIYOR

Futbolcuların ödediği paralar ise hayır işlerinde kullanılıyor. Takım kaptanı, hangi yardım kuruluşu aracılığıyla değerlendirileceğine karar veriyor. Guardiola döneminde ise bu para, takımcak yemeğe gitmenin faturası olarak değerlendiriliyormuş. (Milliyet)

Barcelona'da bu sezon geç kalanlar ve ödedikleri:

Gerard Pique: 6200 euro

Neymar: 1200 euro

Adriano: 1000 euro

Arda Turan: 600 euro

HÜRRİYET 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  barcelona  ceza  messi