UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ VİTOR PEREİRA’DAN MAÇ SONRASI ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ VİTOR PEREİRA’DAN MAÇ SONRASI ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ VİTOR PEREİRA’DAN MAÇ SONRASI ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Osmanlıspor maçının bitiminde konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalıp puan kaybetmelerinin ardından şampiyonluk şanslarının bitmediğini ifade etti.

Karşılaşmayı değerlendiren Vitor Pereira şunları söyledi:

'GÖZYAŞLARI DOĞRU DEĞİL'

'Mehmet Topal'ın ve Volkan Şen'in göz yaşları ve reaksiyonları doğru değildi. Ben Türk oyuncuların duygusallıklarını anlıyorum. İkisi ile de konuştum. Bizim için bir şey bitmedi. Konyaspor ve Galatasaray maçında bu şekilde panik yaparak oynamamalıyız. Çok daha sakin olmalıyız. Bu maçta bu açıdan doğru şeyler yapmadık.

Duygusal anlamda Braga maçında sert bir darbe aldık. Ben de Braga maçında dengemi kaybettim. Takım da dengesini kaybetti. Terör nedeniyle konsantrasyon bozukluğu yoktu. Bugün rakibe sadece 1 gol pozisyonu verdik. Taraftarımız da zaman azaldıkça gerildiler. Burada ve bu kulüpte olmaktan çok mutluyum. Bomba olunca tabi ki ailemizi çocuklarımızı düşünüyoruz. Ama bunun bu maçla hiç bir ilgisi yok.

Biz şu an gerideysek neden illa bu birinin hatası olmalı? Beşiktaş'ın kalitesi yok mu? Osmanlıspor'un kalitesi yok mu? Bu ligde oynayan tek takım biz olsak çok daha kolay olurdu işler. Galatasaray da geçen yılın şampiyonu ama şu an kaç puan gerimizde bilmiyorum bile. Bu ligde 10 puan fark atacak bir takım yok. Rakibimiz, Avrupa'da ve kupada elendi.

'BU YIL DA GELECEK SENE DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ'

Biz Avrupa'da daha ileri gittik, Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam ediyoruz. Belki öyle bir hakem olmasa Avrupa'da da yolumuza devam ediyorduk. Beşiktaş da Galatasaray gibi olsa belki dediğiniz gibi puan farkını açardık. Beşiktaş iyi bir takım Fenerbahçe de iyi bir takım. Para sizi takım yapmaz. Şu an kaliteli iki takımın mücadelesini izliyoruz. Örneğin Real Madrid gezegenin en iyi futbolunu oynaması gerekirdi. Bu yıl da gelecek sene de şampiyon olacağız. İnşallah burada uzun süre kalırım ama şampiyon olarak.

'LİG BİTMEDİ, BEŞİKTAŞ DA PUAN KAYBEDECEK'

'Zor bir maçtı. Topu kaybettiğimizde kötü oynamadık. Rakibe izin vermedik. Ofansif kalite açısından sıkıntılar yaşadık. Takımımız gol pozisyonlarında heyecanlıydı. Denedik ama olmadı. Soğukkanlılık eksikti. Çok önemli 2 puan kaybettik. Lig bitmedi. Beşiktaş da puan kaybedecek. Arayı kapatmak imkansız mı? Bence değil' açıklamasını yaptı.

RAKİBİMİZİN MAÇLARINI BEKLEYECEĞİZ

Şampiyon olmak için çalışmalarına aynı şekilde devam edeceklerini belirten Portekizli teknik adam, "Rakibin dengesini bozacak şeyler yapamadık. Sonucu artık kabul etmek zorundayız. Konyaspor maçına çalışacağız. Rakibimizin maçlarını bekleyeceğiz. Bu tarz maçlar işinizi zorlaştırıyor ama elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

BUNU SÖYLERSENİZ GÜLERİM

'Sanki hücum anlamında sezon başında bu yana sıkıntınız var, sizin görüşünüz ne?' şeklindeki soruya yanıt veren Pereira, 'Sezon başında bu yana çok pozisyona girdik. Osmanlıspor karşısında kabul ediyorum bir kalite eksikliği vardı, bunu genele yayıp sezon boyunca böyle olduğunu söylerseniz, buna gülerim ve futbolu az bilen bir insan olduğunuzu düşünürüm' dedi.

DHA

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvitor pereira  fenerbahçe