UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EN POPÜLER AKILLI SAAT APPLE WATCH’A SÜRPRİZ YENİLİKLER GELİYOR!..

EN POPÜLER AKILLI SAAT APPLE WATCH’A SÜRPRİZ YENİLİKLER GELİYOR!..

EN POPÜLER AKILLI SAAT APPLE WATCH’A SÜRPRİZ YENİLİKLER GELİYOR!..

Akıllı saatlerin en popüleri 'Apple Watch' yenileniyor. En önemli yeniliği, işlemci hızının artmış olması ve güçlendirilmiş uzun ömürlü pili.

Akıllı saatlerin en popüleri 'Apple Watch' yenileniyor. En önemli yeniliği, işlemci hızının artmış olması ve güçlendirilmiş uzun ömürlü pili. Akıllı saat piyasasına sonradan giren ve kendine özgü bir işletim sistemine sahip olan bu akıllı saat; sahip olduğu satış başarısını sürdürecek gibi duruyor.

YENİ SAATLE İLGİLİ SÜRPRİZ BEKLENİYOR

Yeni akıllı saat modeli çalışmalarını sonlandırdığı söylenen Apple'ın WWDC'de yeni saatle ilgili bir sürpriz yapması bekleniyor. Drexel Hamilton analisti Brian White'ın iddia ettiğine göre her sene yıl ortasında gerçekleştirilen WWDC konferansına Apple yenilenmiş Apple Watch ile çıkacak. Geçtiğimiz Apple etkinliğinde sadece Apple Watch'un yeni renkli kayışları tanıtılmış ve cihazın fiyatında indirime gidilerek stokların eritilmesi sağlanmıştı.

DAHA İNCE VE NARİN OLACAK

White'a göre; yeni Apple Watch güçlendirilmiş uzun ömürlü pili yanında yeni kasasıyla beraber bir önceki modeline göre %20-40 oranında daha ince ve narin olacak. Ayrıca işlemci hızı artırılarak pil gücü kaybı en aza indirgenecek. Takipçilerin beklentisinin ise WWDC etkinliğinde yeni Apple Watch ile beraber iOS 10, yeni OS X sürümü ve yazılımla ilgili farklı duyuruların yapılması olduğu söyleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAPPLE WATCH