UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNE SAATLER KALA TT ARENA’DA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI! TEM TRAFİĞE KAPATILDI!..

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNE SAATLER KALA TT ARENA’DA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI! TEM TRAFİĞE KAPATILDI!..

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNE SAATLER KALA TT ARENA’DA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI! TEM TRAFİĞE KAPATILDI!..

Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta erteleme maçı bugün saat 19.30’da Türk Telekom Arena’da oynanacak. Karşılaşmaya saatler kala güvenlik güçleri stat çevresinde ve etrafında yoğun güvenlik önlemleri alırken, taraftarlar ise stada girişte yoğun aramalardan geçti.

TEM otoyolu Ankara istikametine doğru TT Arena’nın karşı yolunda her 100 metrede bir polis beklerken, yol kenarlarına ise araçları park etmek yasaklandı. TT Arena’ya Levent istikametine gelişte de polisler yaya yolunu güvenlik çemberine aldı. Stadın ana girişinde ise 3 ayrı kontrolün ardından taraftarların TT Arena’ya girebileceği bildirildi.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, bugün saat 19.30'da Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için geniş güvenlik önlemleri aldı. Tedbirler kapsamında Arena yakınındaki bazı ana yollar maçtan saatler önce trafik çekicisiyle trafiğe kapatıldı. Bu kapsamda Seyrantepe Metro Kavşağı-Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları maçın başlama saatinden 4 saat önce araç trafiğine kapatıldı. TEM Kuzey yan yoldan Ankara yönüne ve bölgede bulunan kat otoparkına dönüşler de maçın başlamasından 4 saat önce araç trafiğine kapatıldı. Ayrıca stada inen yan yol, maç başlamadan 2 saat öncesi ile maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapatılacak.

Öte yandan, stat girişine gelen araçlı taraftarlar alt girişe yönlendirilirken, yaya gelen taraftarlar güvenlik önlemleri arasında stada giriş yaptı.

Saat 19.30’da başlayacak Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar stada alınmaya başlanırken, konuk Fenerbahçe Samandıra’dan 17.00’de hareket edecek. Sarı-lacivertli ekibin 18.00’de statta olması beklenirken, Galatasaray kafilesi ise 17.30’da Point Hotel’den hareket edip, TT Arena’ya ulaşacak.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  fenerbahçe  derbi