UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?

FLAŞ! “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?

FLAŞ! “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?

1. Zuma

Hong Kong’da da bir şubesi bulunan Londra’nın meşhur Japon restoranı Zuma’nın dünyadaki üçüncü şubesi İstanbul’da. Dekorasyon diğer Zuma’larla aynı paralelde. Menü diğer Zuma’larla aynı, Türkiye’ye uyarlanmış birkaç şey hariç. Mesela, Honetsaki ko-hitsujii no hat cho miso fumi, yani Türkçe mealiyle ‘Kore acılı kuzu pirzolası ve susamlı salatalık’ bize özel. Genel olarak menüde küçük tabaklar, salatalar, Zuma spesiyaliteleri, tempura, çorba ve pilav, sebzeler, deniz mahsulleri, et yemekleri, nigiri sushi, sashimi, maki rolls ve diğer roll’lar var. Sushi sevmiyor olsanız bile buradakilere bir şans verin. Fiyatlar yazılıp çizildiği kadar yüksek değil.

2. Mia Mensa
İstanbul’un en popüler ve klasikleşmiş İtalyan restaurantlarından biri olan Mia Mensa, Boğaz’ın en güzel noktasında, Kuruçeşme'de iki köprü arasında gizlenmiş bahçesi ve baştan çıkartıcı manzarası ile 17 senedir hizmet veriyor. Dört mevsim haftanın 7 günü saat 12.00-00.00 arası yemek servisi yapılıyor. Yazları ise gecce 02.00'ye kadar açık olan Bar&Lounge bölümü ile misafirlerini ağırlıyor.

3. Brio
İngiltere'nin önde gelen başarılı İtalyan restoran zincirlerinden Brio İstanbul'da da hizmet veriyor. Kilyos bölgesinde yer alan Brio, Akdeniz bölgesine has lezzetleriyle keyfinizi katlayarak, bir ev konforunda şehir stresini atmanızı sağlıyor. Porcinni mantarlı risottosu, ince ve çıtır hamurlu birbirinden lezzetli pizzaları, özel soslu makarnaları, başka bir yerde bulamayacağınız şarap menüsü eşliğinde muhteşem bir deneyim sizi bekliyor. Seçkin menüsü, mekan tasarımı ve enerjisiyle her yaştan misafirine sıcak ve keyifli ortam sunan Brio, en taze ve doğal ürünleri sunabilmek için en iyi lokal üreticilerle iş birliği yapmaya özen gösteriyor.

4. Lacivert
Yüzyıllardır bolluğun ve bereketin simgesi olmuş Akdeniz Mutfağı’nın seçkin lezzetleri, İstanbul boğazının en romantik manzarasıyla Lacivert’te birleşiyor. Tarihi bir boğaz yalısında 1999 yılından bu yana hizmet veren ve bir boğaz klasiği haline gelen Lacivert, yaz aylarında bol güneşli ve esintili terasında, kış aylarında ise rıhtımı aratmayan, camekânlı salonlarında misafirlerini deniz manzaralı masalarında ağırlıyor. Lacivert Restaurant sizi, eşsiz boğaz manzarasında, lezzetli bir sofrada, uzun bir brunch keyfine de davet ediyor! 

5. Serafina
Serafina, herkesin kendini evinde hissettiği, rahat ve şık bir İtalyan restoranı. İtalyan lezzetlerini dünyanın birçok noktasına taşıyan Serafina, Akmerkez’de kapılarını açtıktan kısa bir süre sonra İstanbul’un öne çıkan mekânları arasında gösterilmeye başlandı. Papermoon’a komşu olan ve Papermoon’un kaliteli müşterilerini kendine çekmeyi başaran Serafina, hafta içinde özel programlarıyla da konuklarını ağırlıyor.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13