UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KRİTİK TOPLANTI SONRASI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA!..

KRİTİK TOPLANTI SONRASI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA!..

KRİTİK TOPLANTI SONRASI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA!..

Kritik toplantı sonrası Davutoğlu'ndan ilk açıklamaAK Parti MYK toplantısı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklama yapıyor.İşte çok önemli o kararlar.

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin MYK toplantısı sonrası toplantıda alınan kararlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

- 25 yıllık tarihte bir akademisyen olarak aziz milletimizin hizmetinde olmak benim için büyük bir gururdu. Bugün geldiğimiz bu noktada artık perspektifimizi paylaşma zamanımız geldiği görüşündeyim.

-Benim AK Parti başkanlığım dönemimde tek bir istifa yaşanmamış tek bir ihtilaf veya ayrılık olmamıştır. Bu konuda bana katkıda bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

-Paralel yapı faaliyetleri, Suriye'de ortaya çıkan görüşmeler, suhuletle ülkeyi seçime götürmenin yanında hamd olsun 62. hükümetimiz ülkeyi seçime götürdü.

-Hükümetsiz bir saniye bile yaşatmadık milletimize

-Bugün AK Parti'nin yeniden bismillah diyebileceği bir gündür. 7 Haziran'la birlikte iç muhasebemizi yaptık. 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki dönem en kritik dönemdi. Çok şükür bu dönemde başlarımızın öne eğilmesini gerektirecek hiçbir şey yaşanmadı.

-Hamd olsun huzurunuzdayım. Kriz bekleyenler, hükümetsizlik bekleyenler yanıldı. Hiçbir kararı alırken beklemedik. Bir dakika bile düşünmeden en radikal, en zor kararları aldık.

-3 aylık dönemde bütün vaatlerimizi yerine getirdik.Sivil ve özgürlükçü bir anayasa temeli oluşturduk.

-23 Temmuz günü yaptığım güvenlik zirvesinde bütün güvenlik birimlerine şu talimatı verdik. Madem ki Türkiye'ye savaş ilan edilmiştir, ülkemizin bütün dağları, bütün vadileri, bütün şehirleri terörden temizleninceye kadar mücadele devam edecektir.

-Hesap verme makamında olan bir vatandaş olarak 3 ayda bütün vaatlerimizi yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Demokrasi tarihinde az görülmüş bir husustur.

-Önümüzdeki 4 yılı tamamlayacak güçlü AK Parti hükümetleri devam edecektir. Yatırımcılara bu güven ortamının devam edeceği konusunda güvence veriyorum.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERahmet davutoğlu