UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

USTA OYUNCU ZAFER ALGÖZ’DEN CEM YILMAZ VE EKİBİNE İLGİNÇ BARCELONA BENZETMESİ!..

USTA OYUNCU ZAFER ALGÖZ’DEN CEM YILMAZ VE EKİBİNE İLGİNÇ BARCELONA BENZETMESİ!..

USTA OYUNCU ZAFER ALGÖZ’DEN CEM YILMAZ VE EKİBİNE İLGİNÇ BARCELONA BENZETMESİ!..

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, Çarşamba akşamı dünya evine girdi.

Cenk Tosun, şahitliklerini Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yaptığı nikah töreninde Ece Akgündüz ile evlendi.  

Siyah beyazlı futbolcuların tam kadro katıldığı düğünde Mario Gomez rüzgarı esti. Zincirlikuyu’da bir otelde yapılan düğün törenine takım halinde katılan siyah beyazlı futbolcular hep birlikte halay çekti.

Beşiktaş'ın yabancı futbolcularından Sosa ve Atiba'nın da katıldığı halayda en çok ilgiyi Alman futbolcu Mario Gomez gördü. Gomez'in halay çektiği anlar sosyal medyada büyük yankı buldu.

Düğün çıkışı önce Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’e mikrofon uzatıyoruz. Usta futbol adamı “Yaz geldi, yeni düğünlere hazır olun” dedi.

Daha sonra dışarı fanatik Beşiktaşlı Zafer Algöz ve Hakan Altun çıktı..

Beşiktaş’a olan tutkularını dile getiren Hakan Altun, evde türibin kurduklarını, liderlerinin de Zafer Algöz olduğunu söyledi.

Hayatımın Aşkı dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Zafer Algöz’e, muhabirimiz Akif Yaman, yakın dostu Cem Yılmaz’ın da içinde olacağı bir film yazmayı düşünüp düşünmediğini sorunca usta oyuncu, “Biz yine yazın bir sinema filmi yaparızi kesinlikle vazgeçmem, Barcelona niye yıllardır kadroyu değiştirmiyor” diyerek esprili bir yanıt verdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzafer algöz  cem yılmaz