UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR ATAKAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ! AVATAR ATAKAN'IN KAZA SONRASI SAĞLIK DURUMU NE?..

SURVIVOR ATAKAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ! AVATAR ATAKAN'IN KAZA SONRASI SAĞLIK DURUMU NE?..

SURVIVOR ATAKAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ! AVATAR ATAKAN'IN KAZA SONRASI SAĞLIK DURUMU NE?..

Survivor 2016 ödül oyununda talihsiz bir kaza yaşandı. Avatar Atakan başına havuzda darbe alması neticesinde olduğu yere düştü. Havuzun dibinde kalan ve boğulma tehlikesi geçiren Avatar Atakan'ı kurtarmak için herkes seferber oldu. Yarışmadaki akıbeti merak edilen Atakan'ın durumu yapılcak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Survivor 2016 ödül oyununda talihsiz bir an yaşandı. Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı Avatar Atakan kaza geçirdi.  Atakan hayranları ve yarışmayı seyredenler büyük bir paniğe kapıldı. Atakan'ın oyun sırasında yaşadıkları ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Tehlike anlarını izleyen Survivor takipçileri ise Atakan hakkında, 'Artık Survivor Atakan için bitti' yorumununda bulundu. NBA Batı Final serisini maçı ödülü için yarışan ünlüler takımından Avatar Atakan'ın oyun sırasında başına kötü bir kaza geldi. Havuz oyununda yarışan Atakan, başına aldığı darbe ile ölümden döndü.Peki Avatar Atakan'a ne oldu, Avatar Atakan kaza görüntüleri yayınlandı.

Avatar Atakan’ın babası Mehmet Tansel Arslan’ın facebook sayfasından yaptığı açıklama şu şekilde

“arkadaşlar atakanın durumu iyi talihsiz bir kaza geçirmiş ve şu an itibariyle bana verilen bilgi doğrultusunda ciddi bir sıkıntı olmadığını söyleyebilirim. tüm sevenlerine selamları var.hiç kimse üzülmesin bir iki gün istirahat edip devam edecektir.her zaman söylemişimdir sonuç ne olursa olsun tüm yarışmacıları ALLAH sakatlıklardan korusun inşallah.”

“arkadaşlar çok fazla mesaj geldi , kusura bakmayın hepsini okuyup cevaplayamıyorum.oğlum atakan yarışma anında başına aldığı bir darbe sonucunda yaralanmış ve suya düşmüş kısa süren bir baygınlıktan sonra müdahale yapılıp başındaki yaraya dikiş atılmıştır ,bizleri rahatlatmak adına atakanla beni çok kısa bir süre konuşturdular ve iyi olduğunu kendi ağzından duydum.çok üzüldük ailesi ve sevenleri olarak ,sizleri bilgilendirmek için yazdım,bu çok üzücü olayın yanı sıra sevindirici bir yanı oldu oda bize teselli oldu.sadece atakan sevenler değil tüm yarışmacı fanlarından içtenlikle yazılı geçmiş olsun dileklerini belirten mesajlarda geldi..arayan yazan düşünen endişelenen herkese çok teşekkür ediyorum .”

SON KARARI DOKTORLAR VERECEK

Yarışmadaki akıbeti merak edilen Atakan'ın durumu yapılcak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

İŞTE O FECİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERATAKAN  KAZA