UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SADEGÜL SAYIN, MÜZİK LİSTESİNE ADINI YAZDIRMAYA İDDİALI ALBÜMÜ "SARI ÇİÇEK"LE GELİYOR!..

SADEGÜL SAYIN, MÜZİK LİSTESİNE ADINI YAZDIRMAYA İDDİALI ALBÜMÜ "SARI ÇİÇEK"LE GELİYOR!..

SADEGÜL SAYIN, MÜZİK LİSTESİNE ADINI YAZDIRMAYA İDDİALI ALBÜMÜ "SARI ÇİÇEK"LE GELİYOR!..

Sivas’ta dünyaya geldi.  Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandı. Ancak en büyük hevesi  İngilizce öğretmeni ve sanatçı olmaktı, fakülteyi okurken dışardan İngilizce öğrenmeye çalıştı ve Milli Eğitim sınavlarına girerek  başarıyla İngilizce sertifikasını almaya hak kazandı. Sadegül Sayın bu arada Üsküdar Musiki sınavlarına katıldı ve 3 yıl boyunca müzik eğitimi aldı.  O yıllarda müzik dünyasının usta ismi Suat Sayın ile tanışan Sadegül Sayın 3 yıl müzik dersleri aldıktan sonra gerçek hayaline kavuştu.

Ve ilk albümünü çıkararak müzik dünyasına merhaba dedi.  Albümde yer alan “Son Dileğim” isimli şarkıyı Suat Sayın ile birlikte düet yapan sanatçı müzikseverlerden tam not almayı başardı.

Müzik dünyasında Suat Sayın’ın manevi kızı olarak bilinen Sadegül Sayın “ Suat Sayın beyefendinin bana büyük emeği geçti. Ölmeden önce bana soyadını vererek taçlandırdı. Nur içinde yatsın, onu unutmak mümkün değil” diyor.  Bu albümde yer alan “Dilek” ve “İstemem hiç sevme beni”  adlı şarkılarımız Kral TV’ de müzik ödüllerine aday olarak girdi. Kısa bir süre sonra ikinci albüm “Rüya” piyasaya çıktı. “Rüya” albümünde yer alan “Gecelere Çıkalım Caddelere” ve “Seninle Bir gece yaşasam yeter” isimli şarkılara klip çekildi.

Ve Yepyeni Bir Albüm

“Sarı Çiçek”

Müzik dünyasının usta isimleriyle hazırlanan “SARI ÇİÇEK” adlı bu yeni albüm ELENOR müzik etiketiyle tüm müzik marketler ve yasal dijital platformlar da  yerini aldı.

 Sadegül Sayın “ELENOR Müzik şirketi sahibi  Muhteşem Candan ve Kaan Candan başta olmak üzere bu yeni albümümüzün aranjörlüğünü üstlenen Ceyhun Çelik, söz yazarları Ahmet Selçuk İlkan, Ali Teküntüre,Adnan Arslan, Ahmet Meteer, Halit Çelikoğlu, Emirkan ve Emrah beye  ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” diyerek memnuniyetini dile getiriyor.

Bu arada, “Sarı Çiçek” albümünde bulunan ve müzik severlerin beğenisiyle “Yüreğimden Vurdun”  adlı şarkıya

ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun Ortaköy’deki muhteşem köşkünde Onur Aldoğan  yönetimimde klip çekildi.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsadegül sayın