UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR FATİH TERİM MÜZE YAPTIRDI! PEKİ NEDEN BÖYLE BİR KARAR VERDİ?..

ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR FATİH TERİM MÜZE YAPTIRDI! PEKİ NEDEN BÖYLE BİR KARAR VERDİ?..

ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR FATİH TERİM MÜZE YAPTIRDI! PEKİ NEDEN BÖYLE BİR KARAR VERDİ?..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İspanya maçı öncesi gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı. Bazı futbolcuların Hırvatistan karşısında bekleneni veremediğini vurgulayan Terim, sonuçlar ne olursa olsun bütün Türkiye'nin milli takıma destek vermesi gerektiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, evine bir müze yaptırdığını da açıkladı.

A Milli Takım'ın kamp yaptığı Marsilya'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"KENDİME MÜZE YAPIYORUM"

- Bu da doğru olacak ki, terazinin bir yeri bayağı dolu. 35-40 kupa var, kısaca terazi baskın. Kendime müze gibi bir şey yapıyorum şimdi. Hatırlatmakta fayda var. Kazandığım kupaların replikalarını yaptırıyorum. Evimde duracak.

"FELSEFEMİ ASLA DEĞİŞTİRMEM"

- Ben hiçbir zaman felsefemi değiştirmeyeceğim. Oynamadan olmaz. Oynayarak güzelleşir futbol. İspanya maçında Muhakkak savunacağız.

"EMRE HEMEN ARDA'NIN ÖNÜNE GEÇEMEZ

"Emre mor için 'iltifat etmeyelim, şımarır' düşüncesinde değilim. Yetenekli. Ama hemen Arda'nın önüne geçmesine müsaade etmemeliyiz. (Marca gazetesinin 'Emre Mor yeni Arda' başlığı hatırlatılınca) Arda bir markadır, Marca gazetesine söylemek lazım. Emre Mor önce bir Arda kadar iş yapacak, sonra geçecek. Emre müthiş sevimli bir genç. Kolay bir hayatı olmamış. Allah ona güzel bir şans vermiş. Milli takımda enteresan işler yapacak oyuncu.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfatih terim  müze