UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BODRUM'DAKİ 'LA PLAJ'DA 18'DEN KÜÇÜKLERE İÇKİ VERİLMESİNİN YANKILARI SÜRÜYOR!.. İŞTE “1 ERKEK 1 KADIN” PROGRAMINA BAĞLANAN 3 UZMANIN ÇARPICI AÇIKLAMALARI!..

BODRUM'DAKİ 'LA PLAJ'DA 18'DEN KÜÇÜKLERE İÇKİ VERİLMESİNİN YANKILARI SÜRÜYOR!.. İŞTE “1 ERKEK 1 KADIN” PROGRAMINA BAĞLANAN 3 UZMANIN ÇARPICI AÇIKLAMALARI!..

BODRUM'DAKİ 'LA PLAJ'DA 18'DEN KÜÇÜKLERE İÇKİ VERİLMESİNİN YANKILARI SÜRÜYOR!.. İŞTE “1 ERKEK 1 KADIN” PROGRAMINA BAĞLANAN 3 UZMANIN ÇARPICI AÇIKLAMALARI!..

Haluk Şentürk, Hadise ve Candan Topdemir’in Bodrum'da işletmecisi olduğu 'La Plaj' adlı mekanda yaşanan skandal olayın yankıları devam ediyor. Görgü şahitlerine göre; mekanda 18 yaşından küçüklere yasak olduğu halde alkol verildi. Ozan Çolakoğlu ise, kendisinden şarkı isteyen müşteriye tepki gösterince koruması müşterinin kafasında şişe kırınca olaylar başladı. 

AVUKAT YILMAZ YALÇIN: “18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE ALKOL SATIŞI YASALARA AYKIRI”
Bütün bu olaylar Uçankuş TV'de yayınlanan “1 Erkek 1 Kadın” programında masaya yatırıldı. Olay programda Hem hukuksal, hem maneviyat, hem de psikolojik açıdan uzman görüşleri eşliğinde değerlendirildi.

Telefonla canlı yayına bağlanan Avukat Yılmaz Yalçın yaşanan olayların hukuki boyutunu değerlendirdi. 2013 yılında yapılan yasa düzenlemesiyle 18 yaşını doldurmamış kişilere alkol satışının ve alkolü mekanlara girmesinin yasak olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bu kanuna aykırı davrananların 10 Bin ile 500 Bin Lira para cezası ayrıca çocuğun sağlığının tehlikeye sokulması halinde ise 6 aydan 1 yıla kadar ceza verilecektir. 18 yaşından küçüklere alkol satışının direk hapis cezasıyla cezalandırılmaması bunun yerine para cezası ön görülmesi bazı büfe veya tatil işletmecilerini cesaretlendiriyor” dedi.

İLAHİYATÇI YAZAR HİKMET TEKİN: “ÖRNEK ŞAHSİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR!..”
Bodrum'daki 'La Plaj' adlı mekanda 18 yaşından küçüklere alkol satışı yapılmasını dini boyutuyla ele alan İlahiyatçı yazar Hikmet Tekin ise zararlı alışkanlıkları yapmak kadar özendirmenin de günah olduğunu söyledi. Tekin, “Alkol zararlı ve dinimizce yasak. Kendimize uygun görmediğimiz kötü alışkanlıkları, başkasına özellikle de gençlere tavsiye vermemizin hiçbir yararı olmaz. Öncelikle kendimiz uyacağız ki, bize bakan insanlara örnek olmamız lazım. Şu anda toplumda örnek şahsiyetlere ihtiyaçlarımız var” dedi.


PSİKOLOG ESİN NUR AKYILDIZ: “ÇOCUKLARIMIZI ALKOLDEN KORUMAK İÇİN MEKANLARIN GİRİŞTE KONTROLÜ SAĞLAMASI GEREKİYOR!..”
Bodrum’da 18 yaşından küçük çocuklara alkol satılmasıyla ilgili konuşan Psikolog Esin Nur Akyıldız ise, her şeyin ailede öğrenildiğinin altını çizerek, “Annemiz ve babamız ne şekilde hareket ediyorsa, neyin yanlış neyin doğru olduğunu bize öğretiyorlarsa bizim şekillenmemizi sağlıyorsa ve biz bunların hepsini kontrol edemiyorsak, kontrol ve denetim kısmıyla ilgili biraz önlem almak gerekiyor.”dedi. Akyıldız, “Böyle problemlerin ortadan kalkması için gece kulüplerinin ya da farklı yerlerin içeri girişte herhangi bir riski göz önüne almadan kontrollü hareket etmesi gerekir” dedi. 

BODRUM'DAKİ SKANDAL KAVGAYA ÜÇ FARKLI UZMANIN YAPTIĞI YORUMLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbodrum  la plaj  kavga  hadise  gülşen