UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'LA PLAJ' SKANDALINDA ŞOK! ÇOCUKLARA ALKOL VERİLMESİYLE İLGİLİ DELİLLER KARARTILIYOR MU? PEKİ, GÜLŞEN NASIL SINIFTA KALDI? SİNAN GÜZEL YAZDI...

'LA PLAJ' SKANDALINDA ŞOK! ÇOCUKLARA ALKOL VERİLMESİYLE İLGİLİ DELİLLER KARARTILIYOR MU? PEKİ, GÜLŞEN NASIL SINIFTA KALDI? SİNAN GÜZEL YAZDI...

'LA PLAJ' SKANDALINDA ŞOK! ÇOCUKLARA ALKOL VERİLMESİYLE İLGİLİ DELİLLER KARARTILIYOR MU? PEKİ, GÜLŞEN NASIL SINIFTA KALDI? SİNAN GÜZEL YAZDI...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun 6 Temmuz'da sahne aldığı Bodrum 'La Plaj'da yaşanan olaylar sıradan bir kavga değil. Olayın yankıları hala sürüyor çünkü, bu kavganın akabinde başka bir durum ortaya çıktı! O da görgü şahitlerine göre 18 yaşından küçüklere mekanda içki satışının yapılması. Hukuka aykırı bu durumla ilgili Yalıkavak Polis Merkezi Amiri'yle yaptığım görüşmelerde şu anda delillerin toplandığı ve emniyetin konuyu araştırdığı bilgisine ulaştım. 


Yalnız işin ilginç tarafı; biz bu konuyu Uçankuş TV'de ve ucankus.com'da gündeme getirmeden önce bu durumun hiçbir şekilde emniyete intikal etmemesiydi. Aradığımızda emniyet görevlileri, konuyu ilk kez bizden öğrendiklerini söyleyip, gerekli çalışmaları başlattığını belirtti.

'DELİLLER KARARTILIYOR MU' İDDİASI GÜNDEMDE!..
Yalıkavak Emniyeti'nin bize verdiği en dikkat çekici bilgi
 ise, polisin konuyla ilgili 'La Plaj' yetkililerine ulaştığı ve “18 yaşından küçüklere içki satışı yapıldığı iddiasını araştırmak amacıyla mekanın güvenlik kamerası kayıtlarının” istendiği ancak yetkililerin mekanda güvenlik kamerası kayıtlarının olmadığını belirtmesi! Yani, alkol satışı yapan bir mekan, ünlülerin sahne aldığı bir mekan ama ortada güvenlik kamerası ve kaydı yok! Ne kadar inandırıcı değil mi (!) Tabii, bu durum akıllara 'Deliller karartılmaya mı çalışılıyor' sorusunu getirdi. Emniyet bu işin de takipçisi olacak!


Biz de bu durumu Uçankuş TV'de yayınlanan '1 Erkek 1 Kadın' programında bir hukukçuya sorduk. Programa canlı telefon bağlantısıyla katılan Avukat Yılmaz Yalçın, “Orada çalışan bir kamera söz konusuysa görüntünün verilmesi zorunludur” dedi ve ekledi; “Kamera görüntülerinin verilmemesi halinde delilleri karartma suçundan dolayı yasal işlemler yapılır. Zaten resmen bir soruşturma açılmış canlı yayınları dikkate alınarak...”

GÜLŞEN'İN UMRUNDA BİLE DEĞİL!.. ÜNLÜ POPÇU TAM ANLAMIYLA SINIFTA KALDI!..
Peki ya Gülşen'e ne demeli? İnsanların kafasında şişeler patlıyor, yaralanan vatandaşlar var, genç çocuklara alkol verilmiş, umrunda mı? Muhabirimiz soruyor “Yaşanan olaylarla ilgili ne söylemek istersiniz” diye! Gülşen'in ilk yanıtı 'Ne oldu' şeklinde oluyor. Sanki kavga çıkınca eşiyle birlikte mekanı terk eden o değilmiş gibi... Soru tekrar yöneltilince ise, tam aracını kapatırken “Olur böyle şeyler”diye yorum yapıyor. Keşke hiç konuşmasaydı da gözümüzdeki saygınlığını koruyabilseydi! Üstelik o da bir anne adayı...

Tam bu noktada yanıtı beklenen sorular çok net;

Mekanın güvenlik kamera kayıtlarının olmaması, oradaki müşterinin can ve mal güvenliğini tehlikeye ve riske atıyor. Peki, bu konuda resmi kurumlar ne yapacak?

Şayet silahların çekildiği, şişelerin insanların başında kırıldığı kavgada Allah korusun bir ölüm vakası olsaydı bunun sorumlusu kim olacaktı? 

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün 'La Plaj işletmecisi' vasfıyla sosyal medyada 'Evet kavga çıktı ve çok üzgünüz, mekana polis çağırdık' şeklinde açıklama yapması yürekleri ne kadar ferahlattı? Gençlerin can güvenliği ve sağlığı bu kadar ucuz mu? 

Şimdi herkes bu soruları soruyor! Resmi makamlar bu konuyla ilgili neler yapacak? Bekleyip göreceğiz, biz işin takipçisi olmaya devam edeceğiz.


Sinan Güzel – Ucankus.com & Uçankuş TV Haber Koordinatörü

GÜLŞEN'İN 'OLUR BÖYLE ŞEYLER' ŞEKLİNDEKİ YORUMU VE KAVGAYA KARIŞANLARIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGÜLŞEN  OZAN ÇOLAKOĞLU  HADİSE  LA PLAJ