UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN, LUIS ENRIQUE’NİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMADI!.. MİLLİ FUTBOLCU ‘MEYDAN OKUMAYI’ KABUL ETTİ!..

ARDA TURAN, LUIS ENRIQUE’NİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMADI!.. MİLLİ FUTBOLCU ‘MEYDAN OKUMAYI’ KABUL ETTİ!..

ARDA TURAN, LUIS ENRIQUE’NİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMADI!.. MİLLİ FUTBOLCU ‘MEYDAN OKUMAYI’ KABUL ETTİ!..

Transfer sezonunun başından takımdan gideceği konuşulan Arda Turan'a Luis Enrique sahip çıkmıştı. Milli futbolcu bu güveni boşa çıkarmadı.

Sport'ta Esther Blasco imzasıyla yayınlanan haberde Arda Turan'ın her şeye rağmen takımda kalmayı başarmasının hikayesi anlatıldı. Haberin başlığı ise şöyleydi: 'Arda Turan Luis Enrique'nin meydan okumasını kabul etti'

Atletico Madrid'den yüksek bir bonservisle transfer edilen ancak Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 ay futbol oynayamadıktan sonra Katalan ekibinde beklenen peformansını gösteremeyen Arda Turan'ın durumu tartışma konusu olmuştu.

Arda Turan için Barcelona'da bir gelecek olup olmadığı tartışılırken Premier Lig ve Türkiye'den gelen tekliflere son noktayı oyuncunun menajeri Ahmet Bulut koşmuştu ve Arda'nın Barcelona'da kalacağını açıklamıştı. Daha sonra Luis Enrique Arda Turan'a diğer Euro 2016'ya katılan oyuncularından 1 hafta eksik izin verdi. Luis Enrique tarafından erken çağrılan Arda Turan hemen çalışmalara katıldı.  Sport'daki habere göre Barcelona Arda Turan'dan kilo vermesini ve katıldığı reklam kampanyalarını azaltmasını istedi. Enrique'nin Arda Turan'ın güvenini açıklamasının ardından Milli futbolcumuz sıkı bir çalışmanın içine girdi, Celtic'e attığı ilk golle 'Ardaturanismo' geri mi dönüyor dedirttirdi. İlk resmi maçında Sevilla karşısında Suarez'e verdiği göğüs asisti gol olunca İspanyol basını Arda Turan'a tam not verdi. Arda Turan'daki bu olumlu değişim Luis Enrique'nin yıldız futbolcuyu alışık olduğu sol açık pozisyonunda oynatmasına bağlandı. Şu ana kadar Arda Turan’ın, Luis Enrique'nin güvenini boşa çıkarmadığı gündeme geldi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  luis enrique  milli futbolcu