UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ ADVOCAAT’TEN OYUNCULARA ŞOK!.. “BİR ŞEYLER YANLIŞ GİDİYOR!..”

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ ADVOCAAT’TEN OYUNCULARA ŞOK!.. “BİR ŞEYLER YANLIŞ GİDİYOR!..”

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ ADVOCAAT’TEN OYUNCULARA ŞOK!.. “BİR ŞEYLER YANLIŞ GİDİYOR!..”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Bursaspor karşılaşmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Advocaat'ın açıklamaları;
Oyuncularının ilk yarı çok kötü olduğunu belirten Dick Advocaat, "Maçın ilk ve ikinci yarısına baktığımızda büyük fark vardı. İlk yarıda oyuncular oynamaktan korkar gibiydi, sürekli basit oynuyorlardı, sürekli basit ve güvenli oynuyorlardı. Sahanın en kısa oyuncusu golü buldu. İki oyuncumuz o gol sırasında uyuyordu. İkinci yarıda pozisyonlar ürettik ama golü bulamadık" dedi.

"10 NUMARA ALAMAMAMIZIN ETKİLERİNİ GÖRÜYORUZ"
10 numara transferinin oyuna etkisi olup olmaması hakkında görüşü istenen Dick Advocaat, "10 numara alamamamızın etkilerini hala görüyoruz. Bu biraz da Finansal Fair-Play ile alakalıydı. Doğru oyuncu bulmak zordu. Getirdiğiniz oyuncu fark yaratmalıydı. Bütçemiz nedeniyle o bölgeye istenilen oyuncular alamadık. Yeterli oyuncuyu alamazsanız, almanızın da bir anlamı olmaz. Kadroda birçok aynı oyuncu var, 10 numara almayı denedik ama olmadı" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIN FARKINA VARMASI GEREK, BİR ŞEYLER YANLIŞ GİDİYOR, TOPLANTI YAPACAĞIZ"
Oyuncularına kendileri toparlamaları yönünde uyarıda bulunan Advocaat sorunu bulup çözeceklerine vurgu yaparken, "Maçın ilk yarısında çok yavaştık ve kötü oynadık. İkinci yarı için oyuncularımı suçlayamam. Kendi sahanızda bir mağlubiyet alıyorsanız kimseye bunu anlatamazsınız, kimse bunu kabul etmez. Oyuncuların da bunun farkında olması gerekiyor. Oyuncularla yarın (pazartesi) oturup konuşacağız. Bir şeyler yanlış gidiyor, bunu teknik heyetle oturup bulmalı ve düzeltmeliyiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdick advocaat  fenerbahçe  açıklama