UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FIFA ACIMADI!.. ZAMANINDA ÖDEME YAPMADIĞI İÇİN TRABZONSPOR’A REKOR CEZA!..

FIFA ACIMADI!.. ZAMANINDA ÖDEME YAPMADIĞI İÇİN TRABZONSPOR’A REKOR CEZA!..

FIFA ACIMADI!.. ZAMANINDA ÖDEME YAPMADIĞI İÇİN TRABZONSPOR’A REKOR CEZA!..

FIFA, Trabzonspor'a Waris Majeed transferinde eski ekibi Spartak Moskova'ya bonservis bedelinin zamanında ödenmediği öne sürerek 8 milyon Lira ceza kesti.

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığı döneminde yapılmayan ödemeler Trabzonspor'un başına bela oldu.

8 MİLYON LİRA CEZA
Daha önce birçok futbolcu ve teknik adamla yapılan mutabakatla yolların ayrılmasına karşın, ödeme yapılmadığı için Bordo-Mavili kulübün kapısına 100'e yakın haciz memuru gelirken, bu kez de kötü haber Spartak Moskova'dan geldi. Üç sezon önce Rus kulübünden tam 6 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Waris Majeed'den kaynaklı borç için Dünya futbolunun patronu FIFA kararını verdi ve Bordo-Mavili kulübü tam 8 milyon lira ödemeye mahkum ederek, kararı bildirdi.

Hacıosmanoğlu döneminde transferi gerçekleştirilen Waris için Spartak Moskova kulübüne taahhüt edilen zamanda ödeme yapılmamıştı. Bunun üzerinede Rus kulübü FIFA'ya başvurmuştu. FIFA, bu dosyayı karara bağladı ve Bordo-Mavili kulübün 8 milyon lira ödemesi konusundaki kararını da Trabzonspor kulübüne iletti.

TÜM PLANLAR ALT ÜST OLDU
Bu haberi alan Başkan Muharrem Usta ve yönetim büyük bir şok yaşadı. Usta ve ekibinin, futbolcuların geçen ay alacakları olan 6,5 milyon lirayı denkleştirmeye çalıştıkları, böyle bir borcun çıkmasıyla birlikte tüm planlarının alt üst olduğu da dile getirildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfifa  trabzonspor  ceza