UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET ALİ YALÇINDAĞ DOĞAN MEDYA GRUBU BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ!..

MEHMET ALİ YALÇINDAĞ DOĞAN MEDYA GRUBU BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ!..

MEHMET ALİ YALÇINDAĞ DOĞAN MEDYA GRUBU BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ!..

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Enerji Bakanı Bakan Berat Albayrak’ın e-postalarının ele geçirilmesinin ardından ortaya çıkan e postaları nedeniyle tartışma yaratan Doğan Yayın Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ istifa etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Tayyip erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın e-postalarının ele geçirilmesinin ardından ortaya çıkan mesajları nedeniyle tartışma yaratan Doğan Yayın Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ istifa etti. Dün istifa eden Yalçındağ  bu kararının kısa süre içinde duyurulması bekleniyor. Yalçındağ, istifasına gerekçe olarak yayımlanan mesajlarının ardından başlayan tartışmada yıpranmasını gerekçe gösterdi.

“Mesajları kendisinin göndermediğini söylemişti”

Redhack’in açıkladığı mesajların ardından söz konusu e-postaların gerçek olmadığını iddia eden Yalçındağ, “Benim bilgisayarım maalesef bir şekilde hacklenmiş. Benim günlük bütün raporlarım, rapor dediğim günlük, ben 22 senedir günlük tutuyorum. Hepsi maalesef çalınmış, ele geçirilmiş” demişti. Yalçındağ, teknik incelemenin devam ettiğini söyleyerek “Şaşkınlık içerisindeydim, ama teknik olarak benim bilgisayarımdan e-mail atılmış gibi… e-mail atabiliyorlarmış bilgisayarınızı ele geçirdikleri zaman. Yatak odasına girmek gibi bir şey” ifadelerini kullanmıştı.

YALÇINDAĞ'DAN ŞOK BİR MAIL DAHA


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13