UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZORLU MÜCADELE BAŞLADI! BEŞİKTAŞ ANKARA’DA GENÇLERBİRLİĞİ’NİN KONUĞU!..

ZORLU MÜCADELE BAŞLADI! BEŞİKTAŞ ANKARA’DA GENÇLERBİRLİĞİ’NİN KONUĞU!..

ZORLU MÜCADELE BAŞLADI! BEŞİKTAŞ ANKARA’DA GENÇLERBİRLİĞİ’NİN KONUĞU!..

Quaresma’nın etkili bir oyun sergilediği ikinci yarıda Beşiktaş sayısız gol pozisyonu değerlendiremedi. Tosic’in kafa vuruşunda devleşen Hopf, Quaresma’nın şutunda topu köşeden çıkardı. Portekizli yıldızın kornerden yaptığı orta direkten dönerken, Cenk Tosun ise 75. dakikada Beşiktaşlılar’a saç baş yoldurdu!

Milli forvet defansın önde yakalandığı pozisyonda yarı sahayı tek başına ve rahat geçerken ceza sahasına girince Quaresma’ya pas verdi ancak topun şiddeti hızlı olunca gol gelmedi!

Dakikalar 88’i gösterdiğinde ise Beşiktaş direğe takıldı! Quaresma’nın ortasında Marcelo’nun kafa vuruşunda top üst direkten döndü!

İki takım da galibiyet golünü bulamayınca sahadan birer puanla ayrıldı. Gençlerbirliği 11 puana, Beşiktaş ise 21 puan ve maç fazlasıyal liderliğe yükseldi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

75. dakikada Cenk savunmanın arkasına Talisca’nın harika pasıyla sızdı. Savunma ofsayt diye durdu, düdük çalmadı. Cenk bomboş ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya şut yerine soldan gelen Quaresma’ya pası tercih etti. Pas hızlı olunca Portekizli dokunamadı. Çok net bir pozisyon kaçıyor.

73. dakikada Quaresma’nın ön direğe ortasında savunma kafayı vurdu arkaya seken top direkten döndü!

64. dakikada Beşiktaş adeta vites yükseltti. Savunmada kazanılan top sol taraftaki Quaresma’ya çok çabuk geldi. Portekizli sol çaprazda karşısındaki savunmacıdan kurtulup yakın köşeye çok sert vurdu, Hopf harika çıkardı.

54. dakikada Beşiktaş 2. gole çok yaklaştı ancak Hopf izin vermedi! Serbest vuruştan gelen ortaya kafa vuruşu yapan Cenk gole çok yaklaştı!

51. dakikada Beşiktaş’ın beraberlik golü geldi! Quaresma’nın ceza sahasından yaptığı ortada Talisca kafa vuruşunu yaparak skoru 1-1’e getirdi.

Beşiktaş ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Olcay Şahan’ın yerine Aboubakar oyuna dahil oldu.

Ankara’da ilk yarı Gençlerbirliği’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

33. dakikada Solda Serdar’ın kaybettiği top sonrası Rhodolfo’ya önde baskı korneri getirdi. Ceza sahası dışına seken topu Landel hızlıca kontrol edip çok sert vurdu, Fabri harika çeldi.

29. dakikada Tosic sarı kart görerek gelecek haftaki Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

27. dakikada Gençlerbirliği, Serdar Gürler’in golüyle 1-0 öne geçti! Beşiktaş kalecisi Fabri’nin büyük hatasını affetmeyen Serdar, ceza sahası dışından kaleye gönderdiği topta golü buldu! Ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

15. dakikada Necip Uysal sakatlandığı pozisyon sonrasında oyuna bir süre devam etti ancak yerini Rhodolfo’ya bıraktı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13