UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELİZ SAKUÇOĞLU İLE BEREN BENAN AŞKLARINI TAÇLANDIRMAYA KARAR VERDİ! ÇİFT DÜĞÜNLERİNİ BAKIN HANGİ ÜLKEDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR?

ELİZ SAKUÇOĞLU İLE BEREN BENAN AŞKLARINI TAÇLANDIRMAYA KARAR VERDİ! ÇİFT DÜĞÜNLERİNİ BAKIN HANGİ ÜLKEDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR?

ELİZ SAKUÇOĞLU İLE BEREN BENAN  AŞKLARINI TAÇLANDIRMAYA KARAR VERDİ! ÇİFT DÜĞÜNLERİNİ BAKIN HANGİ ÜLKEDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR?

Ünlü şarkıcı Murat Boz’un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Beren Benan’la aşklarını taçlandırmaya karar verdiler.

Ünlü popçu Murat Boz’la uzun bir birliktelik yaşayan Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz yıllarda Beren Benan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkını magazin basınının önünde yaşayan ve saklamaktan çekinmeyen ünlü modacı evlilik yolunda ilerlediği sevgilisiyle, evlilik tarihini de belirlediğini açıkladı ve şu sözleri kaydetti. “Yani aklımızda bir tarih var ama, kısmetse seneye… Evlenme teklifi edildi, kabul edildi. Seneye düşünüyoruz”

SAHİLCİYİM!

Evlilik hayalini deniz kenarında gerçekleştirmek istediğini belirten Sakuçoğlu, “belki de Türkiye olmaz. İtalya kıyıları olabilir” dedi.

Sosyal medyada Murat Boz’un fotoğraflarını beğenme haberleri hatırlatılınca güzel modacı çareyi kaçmakta buldu.



HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReliz sakuçoğlu  beran benan  murat boz