UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SUİKAST OLUR DEMİŞTİ!.. ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ DR. ASTROLOG ŞENAY YANGEL DÜN KATILDIĞI BİR PROGRAMDA GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALAR YAPTI!..

SUİKAST OLUR DEMİŞTİ!.. ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ DR. ASTROLOG ŞENAY YANGEL DÜN KATILDIĞI BİR PROGRAMDA GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALAR YAPTI!..

SUİKAST OLUR DEMİŞTİ!.. ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ DR. ASTROLOG ŞENAY YANGEL DÜN KATILDIĞI BİR PROGRAMDA GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALAR YAPTI!..

Usta Astrolog Şenay Yangel dün Star Tv’de yayınlanan “Duymayan Kalmasın” programına konuk oldu.

Yangel, dün akşam yaşanan hain suikast olayını gündüz yayınlanan programda belirtmişti.

Usta Astrolog bu kez de 2017 yılında yalanacak gezegensel olayları ele aldı.

İşte usta astrolog Şenay Yangel’in o yazısı:

Dünya geneli ile kıyasladığımızda Türkiye, İçin 2017 tekrarlardan uzaklaşacağımız özellikle Mart sonundan itibaren yapılanma iyileşme ve uzlaşı yılı olacak diyebiliriz.

2017 yılı mali açıdan daha iyi etkilere sahip enerjiler ile karşı karşıya.

10 Ocak 28 Mart tarihleri arasında ülkemizin batısından doğusuna yakın aralıklar ile terörist saldırılar söz konusu olabilir.

Bu süreç içinde kazalar ve şiddet olayları gündemimizde yer alabilir.

Hükümet ve yetkililerin tedbir ve uygulamaları daha yoğun ve güvenlikli hale getirme çabaları olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Gizlilik taşıyan konuların geçtiğimiz 4 sene boyunca saklanmış gizlenmiş pek çok olay ve bilginin gün yüzüne çıkması sarsıcı olayları ve değişimleri beraberinde getirebilir.

Siber saldırılar biyolojik ve kimyasal silahlar ile ilgili gerginlikler dünya da ve ülkemizde toplumsal sağlık ile ilgili ciddi sıkıntılarıyla dünya gündemine sarsıcı bir şekilde oturabilir.

Hava su ve hayvanlar ile bağlantılı olarak salgın hastalıklarda artış ve bu anlamda Türk hekimlerinin yeni arayışları Tıpta oldukça önemli gelişmeleri de beraberinde getirebilir.

11 Şubat 26 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları Liderler siyasiler iş hayatında önemli kişilerin sağlık sorunları beklenmedik değişimleri beraberinde getirebilir.

İklimsel değişiklikler hava taşıtlarında gerçekleşecek kazalar 15 Nisan 15 Mayıs 15 Temmuz-15 Eylül depremler seller ve doğa olayları ile zorlayıcı mücadele gerektiren olaylar ile sınanmamıza neden olabilir.

Hükümet kanunlar ve yürütme organlarında yapılacak düzenlemeler iç güvenliğimiz ile ilgili konularda daha güçlü şekilde tedbirli olmamıza yardımcı olabilir.  

Teknoloji Gök bilimi Tıp ve eğitim sistemlerimizde yapılacak yenilikler ilkler 2017 yılı boyunca etkili olacak gibi görünmekte. 

Yılın ilk aylarında, Suikastlar şüpheli ölümler finans piyasalarında yaşanacak para birimleri ile ilgili gelişmeler lider ve yöneticileri ilgilendiren konularda yaşanacak değişimler ve kuraklık ile karşı karşıya kalabileceğimiz enerjiler söz konusu olabilir.

Hava olayları kasırga hortum siber saldırılar hava yolu ile bulaşan salgın hastalıklar kalp sağlığı ve beyin ile ilgili sağlık sorunlarında artış su ve ilaç zehirlenmeleri etkili olabilir.

Mart sonu Ekim başı Türkiye’miz için daha yoğun ve istikrarlı enerjilerin hakim olduğu günler bizleri karşılamakta.

İnandığımız değerlere sahip çıkabilmenin getirileri ile karşılaşmak için tek yürek olmamız gereken bir yıl 2017. 

Ya el birliği ile yeniden yapılanacak ya da belirsizliklerin içinde karanlığa mahkum olacağız.

Her birey bütünleşme çabası içinde olur duyarlı mücadeleci davranmayı başarırsa ektiğimiz iyilik tohumlarının mükafatını alabileceğimiz enerjiler ile karşı karşıyayız.

Yok saydığımız kabul etmek istemediğimiz birbirimizi SEN BEN diyerek ötekileştirip üstünlük kurmak için yarıştığımız şeyleri arkamızda bırakmayı başardığımız takdirde güzel yurdumuzun yaşadığı acıların tekrarına sebep olacak pek çok şeyin önüne geçmeyi başarmış olacağız.

Gezegensel enerjiler SIRAT KÖPRÜSÜNDEN Geçebilmek için daha iyicil enerjiler ile sınayacak bizleri.

Evrensel İNSANI İNSAN yapan değerler üzerinde buluşmamız gereken, Dünyamıza ve yaşamımıza değer verip bireysel anlamda hayatın sorumluluklarını üzerimize düşeni yapmamız gerekenlerin farkına vararak ilerlememiz gün geçirmeye değil günü yaşanabilir kılmaya dolu dolu yaşamaya çalışmamız gereken yüksek tondan bağırıp çağırmadan insan makamından seslenip söylememiz gereken enerjiler ile karşı karşıyayız.

Unuttuğumuz, uzaklaştığımız değerlerimizi yeniden hatırlayacağımız, Sanal elemin büyülü dünyasında kaybettiğimiz değerlerimizi ruhumuzu yeniden diriltmemiz için uyarılar ile sarsılacağımız bu anlamda beslenmek için çaba göstereceğimiz özel bir yıl 2017.

Doğanın dengesini bozan bizler onun yeniden yapılanmasına katkıda bulunmazsak iktidar hırsı sahip olma kitleleri yönlendirme güdüsünün esiri olup ben merkezli yoldan ilerlemeye devam edip BİZ olma olgusunun temelini kavrayamaz ve bu bilince erişemezsek her birimiz yaptıklarımızın bedelini olumlu ya da olumsuz olarak öderiz.

Bu güçlü enerjileri, Nasıl ve ne yönde değerlendireceğimiz ise yüreklerimizde ruhlarımızın Said yada Şaki oluşunda saklı.

Barışın Sevginin BİR’liğin Huzurun hakim olması dileği ile 2017 Tüm dünyaya ve güzel Türkiye’mize güzellikler getirsin.

Gökler Rehberimiz Yolumuz Işık Olsun.

Dr. Astrolog Şenay YANGEL

 

USTA ASTROLOG ŞENAY YANGEL’İN DÜN KATILDIĞI PROGRAMDAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13