UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. BU HAFTA GÖZE ÇARPAN VE EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKANLAR HANGİLERİ?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. BU HAFTA GÖZE ÇARPAN VE EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKANLAR HANGİLERİ?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. BU HAFTA GÖZE ÇARPAN VE EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKANLAR HANGİLERİ?..

1. NOPA

2014 yılında The House Cafe’nin sahipleri tarafından Nişantaşı’nda açılan Nopa, tüm House Cafe’lerde olduğu gibi günün her saatine ayak uyduran bir ambiyansa sahip.

Nopa, kubbeli bir cam çatı altında misafirlerini 180 derecelik bir görüşe davet ediyor.

Mevsime göre hazırlanan özel menüsü, lezzetli ızgaraları, el yapımı taze makarnaları ve alışılmışın dışına çıkan barı Nopa’yı rakiplerinden bir adım öne çıkartıyor.

Nopa Top Mekanlar listemizin birinci sırasında…

2. MORİNİ

İstanbul’a eşsiz New York yemek deneyimini getiren Morini, Zorlu Center’da arkadaşlarınızla bir araya gelmek, alışverişe lezzetli bir mola vermek için ideal bir mekan olarak karşımıza çıkıyor.

Morini, Amerikalı ünlü şef Michael White’ın elinden çıkan seçkin menüsünün yanı sıra, eşsiz İtalyan lezzetleriyle de gurmelerin dikkatini üzerine çekiyor.

Morini Top Mekanlar listemizin ikinci sırasında…

 

3. GİNA

Kanyon’un en üst katında bulunan Gina, öncelikle son derece şık dekorasyonuyla daha ilk andan konuklarını büyülüyor.

Mekanın arka tarafında tel dolapların ve ahşap şarap raflarının yer aldığı loş kısım, alışveriş merkezinde olduğunuzu tamamen unutturuyor.

Menüsünde bir İtalyan lokantasından beklenilen hemen hemen her şeyi bulunduran Gina, etleri, taze makarnaları ve isteğe göre kepekli hamurla da hazırlanabilen incecik pizzalarıyla gönülleri fethediyor

Gina Top Mekanlar listemizde üçüncü sırayı alıyor.

 

4. NİŞANTAŞI MEYHANESİ

İstanbul'un nadide semtlerinden Nişantaşı’nda, Süleyman Nazif Sokak’ta yer alan Nişantaşı Meyhanesi, sunduğu keyifli atmosferini, Gökhan Bayraktar’ın modernleştirdiği meyhane anlayışıyla birleştirerek unutulmaz bir eğlence deneyimini misafirlerine sunuyor.

İstanbul'un önde gelen aşçılarının bulunduğu mutfağından çıkan menüde, Türk ve Yunan mutfağının mezeleri mekana ait bir tarz ile hayat bularak sunuluyor.

Sadece meze ile sınırlı kalmayan menüsünde meyhane usulü ara sıcaklar, et ve balık da aynı kalite ve lezzette servis ediliyor.

Nişantaşı’nın tüm enerjisini hissettiren ortamını, muhteşem canlı müzik performansı ile birleştiren Nişantaşı Meyhanesi, gelenlere unutulmaz bir gece yaşatıyor

Nişantaşı Meyhanesi, bu hafta top mekanlar listemizin dördüncü sırasında…

5. ARNAVUTKÖY HUDSON

Balıkçı cenneti olarak bilinen Arnavutköy’de yer alan Hudson, yılların tecrübeli ismi işletmeci Uğur Karabayır’ın uzun süren çalışmalarından sonra muhteşem bir mekân olarak 2016’ın başlarında açıldı.

Arnavutköy Hudson, iyi seçilmiş kaliteli hizmet veren personeli, başarılı mutfağı, samimi atmosferiyle gece hayatını sevenlerin popüler mekanları arasında yerini aldı.

Arnavutköy Hudson, bu hafta top mekanlar listemizin beşinci sırasında kendine yer buluyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13