UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UZMAN ASTROLOG ŞENAY YANGEL DOĞUM SAYILARINIZA GÖRE 2017 NUMEROLOJİK REHBERİNİZİ AÇIKLADI!..

UZMAN ASTROLOG ŞENAY YANGEL DOĞUM SAYILARINIZA GÖRE 2017 NUMEROLOJİK REHBERİNİZİ AÇIKLADI!..

UZMAN ASTROLOG ŞENAY YANGEL DOĞUM SAYILARINIZA GÖRE 2017 NUMEROLOJİK REHBERİNİZİ AÇIKLADI!..

2017 NUMEROLOJİK SAYISI ‘’1’’ GÜNEŞ İN SAYISIDIR. DOĞUM SAYILARINIZA GÖRE 2017 NUMEROLOJİK REHBERİNİZ.

 

“Evrim hayatın yasasıdır.

Sayı evrenin yasasıdır.

Birlik’te Tanrı’nın yasasıdır.”

Pythagoras 2017 Evrensel 1 Yıl olacak.

2017 1 Numerolojik yılı yeni başlangıçlar ve çok aktivite getirecek enerjileri temsil etmekte. Öncü ruhlar ön planda olacak yeni buluşlar, yeni keşifler, Gök biliminden sağlığa teknolojiden hukuka pek çok alanda dönüşüm ve yenilenmeler ile düzenlemeler söz konusu olacak. 2017 özgünlükler yılı, yeni fikirler Yeni liderler (Komiteler, Başkanlar, ) Geniş etkiler ile dolu yansımalara neden olacak olaylar fırsatlar gibi başlangıçlar, değişim ve ilerleme yeni fikirlerin geliştirilmesine yardımcı olacak.

 

Sayılardan türetilen Numeroloji'de en çok kullanılan yöntem "Pythagoran" sistemidir. Aşağıdaki tabloda isim ve soyadımızı oluşturan harflerin hangi sayıya denk geldiği gösterilmiştir.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A, J, S

B, K, T

C, L, U

D,M, V

E, N, W

F, O, X

G, P, Y

H, Q, Z,

I, R

 

Yukarıdaki tablolardan isminizin numerolojik sayısını çıkartabilirsiniz.

Doğum  tarihinize göre numerolojik sayınızı bulmak için ise doğum tarihinizi gün ay yıl yer olarak yazıyorsunuz.

13-11-1981

Aşağıdaki gibi tek haneli bir sayıya ay ve günü azaltın.  

13 + 11 = 24

2 + 4 = 6

Sonraki bir tek haneye yılı azaltın.

1981

1 + 9 + 8 + 1 = 19

1 + 9 = 10

1 + 0 = 1

7 elde etmek için birlikte hesaplanan iki basamak ekleyin. 6+1= 7 sizin doğum sayınızdır.

2017’nin numerolojik değeri nedir?

1 sayısını nasıl buluyoruz?

 2 + 0 + 1 + 7 topluyoruz = 10 ve 1 + 0 = 1

2017 yılının numerolojik sayısı olarak 1 i buluyoruz.

2017 Evrensel 1 yıl olacak!

2017 için size Kişisel Yıl sayınızı bulmak için doğum sayınızı hesapladıktan sonra 2017 nin numarasını ekleyin örnek doğum sayınız: 7+1= 8 almak için 2017 yani 1 değerine örnekteki gibi 7 olan  numaranızı ekleyin.

Not: Sizler kendi doğum sayınıza 2017 nin numerolojik sayısı olan 1 i ekleyeceksiniz.

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 1 olanlar için 2017

2017 sizler için arınma temizlenme ve yeniliklerle dolu enerjileri getirmekte. 1 tinsel sayısı  yeni başarılar için sizleri harekete geçirecek enerjiyi bulmanıza yardımcı olacak. Hayatınızın 9 yıllık döngüsünün başlangıcını sembolize eder. Kararlar alabilir iş ve özel yaşamınızda hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Duygularınızın sesine kulak vermelisiniz. Pek çok olumlu enerji ile karşı karşıyasınız. Özellikle ticaretle ilgili İş kadınları ve İşadamları emeklerinin meyvelerini ve başarı ile elde edeceklerdir. Numerolojik sayısı 1 olan öğrencilerde bu sene eğitim hayatlarında iyi sonuçlar alabilirler.  Özel yaşamınızda Ruh eşinizi tanıma şansı elde edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda Kalp tansiyon ve akciğerler ile ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Tiryakisi olduğunuz olumsuz alışkanlıklarınızdan uzaklaşmak için çaba göstermelisiniz.  Son olarak, 13 Nisan 16 Eylül sizler için olumlu enerjiler hakim.

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 2 olanlar için 2017

2017’nin sizler için temel özellikleri diplomasi, işbirliği ve sabır olmalıdır.  Başkalarının iş ve planları üzerinde güçlü bir etkiye sahip olabilir, önemli bir ortaklık gerçekleştirebilir iş birlikleri ile meslek hayatınızda başarı ve kazançlar elde edebilirsiniz. Bu yıl Jüpiter sizi hemen her konuda destekleyecektir. Özellikle  ihracat-ithalat, yayıncılık, gazetecilik vb alanlar da son derece başarılı girişimler kazançlar elde etme şansını yakalayabilirsiniz. Ektiğinizi biçeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Öğrenciler için, bu yıl sınavlarda iyi puanlar almak başarı çıtasını yükseltmek zor olmayacaktır. Aşk kuşları bu yıl sizlerin kalbi için kanatlarını çırpabilir. Aile hayatında denge ve uyum hakim olacaktır. Sağlığınızla ilgili konularda kilo karaciğer ve baldırlar ile ilgili hassasiyetler yaşanabilir. 14 Mart ve Nisan 12, 2 7 Nisan sizler için son derece şanslı enerjilerin hakim olduğu süreçler olacaktır.

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 3  olanlar için 2017

2017 kendini ifade etme ve kendi kendini geliştirme sizler için her bakımdan şart olacaktır. Eğitsel kültürel her konuda yeteneklerinizi ortaya koymanız için başarıya erişmenizin anahtarı olacaktır. Eğer yeteneklerinizi göstermek ve fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız kendinize güvenen biri olduğunuzu herkese kanıtlamak için çabalamalısınız.

Devrimlerin ve değişimlerin gezegeni Uranüs yıl boyunca sizleri fazlası ile etkileyecektir.  2017 inişler ve çıkışlar bazı ani olaylar ile sizleri fazlası ile etkileyecek enerjileri barındırmakta.  Yıl boyunca aile ve özel hayatınız ile ilgili  sırlarınızı 3ncü şahıslar ile paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde hayatınızda beklenmedik zorluklar ile karşılaşabilirsiniz.  13 Ocak 15 Aralık 2017 yurt dışı ile ilgili konular eğitimle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 14 Mart sonrasında, hayatınızda hayırlı olumlu gelişmelerin keyfine varabilirsiniz. Aşkta da talihli etkiler söz konusu. Güven veren güven duyduğunuz bir ilişkinin içinde yer alabilirsiniz. Yıl boyunca kilo problemleri ve tiroit ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz.

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 4  olanlar için 2017

Sizin için 2017 iş hayatınızda zorluk ve mücadelenin ana karakteristiği anlamına gelebilir. Tembellikten işleri ağırdan almaktan kişisel tartışmalardan uzak durduğunuz takdirde özellikle iş ve finansal konularda zararları en aza indirebilirsiniz. Bu yıl organizasyon becerilerinizi ortaya koymalı disiplinli çalışma prensipleri ile başarıya ulaşacağınızın farkındalığı ile hareket edebilmelisiniz. Aksi halde zamanında yapmadığınız şeyler yüzünden zararlı çıkabilirsiniz.  Merkür etkisinde olacak yaratıcı fikirleriniz sayesinde iş ve eğitsel konularda dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. Satış, iletişim, hesap ve denetim ile ilgili alanlarda olanlar için başarı kaçınılmaz olacaktır.  Dikkat çekici bir diğer etkide iletişim veya gazetecilik alanlarında eğitim gören öğrenciler için büyük fırsatlar söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda aile bağlarının güçleneceği ruhsal ve psikolojik takıntılardan uzaklaşılarak hayattan daha fazla keyif alan bir hale gelebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Eklem ağrıları diş ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. 17 Ağustos 16 Eylül arası sizler için pozitif enerjilerin yüksek olacağı süreçlerdir.

 

 

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 5  olanlar için 2017

 

Bu yıl sizlere değişiklikleri odaklanmayı öğretecek enerjiler ile dolu. Bu muhtemelen yeni arkadaşlar, seyahat, yeni fikirler ve iş yeri değişikliği gibi konular olarak gelişebilir. geldi. İkamet değişikliği yeni bir ev almak veya başka bir şehre ya da ülkeye gitmek isteyebilir ve gerçekleştirecek imkanlar ile karşılaşabilirsiniz. . Bu değişiklikler büyümek ve gelişmek için yeni fırsatlar açacak sizlere. Eksi ve gereksiz olan pek çok şeyi ardınızda bırakıp yeni bir hayata başlayabilirsiniz. Güzelliklerin gezegeni Venüs sizleri yıl boyunca etkileyecektir. Güzellik  lüks ürünler, araçlar ve giysiler üzerine para harcayacağınız etkiler söz konusu. Ticari konular kozmetik müzik, hazır giyim otomobil  sektöründe, oyunculuk modellik otel yönetimi gibi alanlarda çalışanlar için güçlü kazanımlar ile dolu bir yıl.  Güzel sanatlar alanında eğitim alan öğrenciler için  iyi bir ilerleme, bu yıl olacak.  Aşk ve ailevi konularda ise 15 Haziran, 15 Temmuz tarihleri taşların yerli yerine oturacağı enerjileri barındırmakta. Sağlığınızla ilgili bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalı ruhsal yorgunlarınızı doğa ile fırsat buldukça vakit geçirerek dengelemeye çalışmalısınız. 17 Eylül ve 29 Ekim ayları arasında maddi manevi güçlü etkiler hakim.

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 6  olanlar için 2017

2017  evlilik  doğum, yeni bir ailenin kurulması ya da geçmişte kalan bir ilişkide yeniden birleşme gibi olaylar yaşatabilir sizlere. Bu yıl yeni bir ev yatırım satın almak veya yeni bir ev inşa etmek isteyebilirsiniz. , Yaşadığınız yeri dekore edebilir bu anlamda yenilikler yapabilirsiniz. Hayallerin sezgi ve rüyaların temsilcisi Neptün ortaya çıkabilecek bazı küçük sorunlar dışında çok olumlu enerjiler ile becerilerinizi geliştirmenize katkı sağlayacak sizlere. Özellikle profesyonel hayatınız oldukça düzgün ilerleyecek bu yıl. Önemli bir projede yer alabilir kararlılık ve emeğinizin karlığını maddi olarak alabilirsiniz.  Ticari konularda rakiplerinizi arkanızda bırakarak başarı elde etmek için birçok fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Mühendislik alanında okuyan öğrenciler için oldukça başarılı enerjiler söz konusu. Aşk hayatınızda ise dikkatli olmalı yeni tanıyacağınız insanlara kısa sürede güven duymanın sizi hayal kırıklığına uğratabileceği gerçeğini göz önünde bulundurmalısınız.  Sağlığınız ile ilgili kan ile ilgili rahatsızlıklar ve alerjik reaksiyonlar yıl boyunca önem taşımakta. 13 Mayıs  14 Haziran şansınızın en yüksek olduğu enerjileri barındırmakta.

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 7  olanlar için 2017

2017 Sizler için bilgi ve bilgelik enerjilerini getirmekte. Ruhsal ve bedensel olarak arınma dinlenme ve kendinizi geliştirebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu yıl iş ve eğitim hayatında bilgilerinizi derinleştirmek için çabalamalı bilginin peşinden giderek zaman harcamalısınız.  İş hayatınızda konsantrasyon ve doğru planlama ile ilerlemek için otoriter Satürn sizleri harekete geçirmek için fazlası ile etkileyecektir. Makine, deri veya ayakkabı sanayi, çelik, yağ tarım ya da mülkiyet ile ilgili alanlarda çalışanlar için büyük bir başarı elde söz konusu. Manevi duygular ve inanışlarınızın güçleneceği özel bir zaman dilimi içindesiniz. Araştırma, coğrafya, bilim ve arkeoloji ile ilgili alanlarda eğitim gören öğrenciler, bekledikleri  sonuçları alabilirler. Aşk hayatınızda  karşılıklı koşulsuz sevgi ile dolu olacak.  Aile üyeleri ile ilişkilerinizi çok daha kuvvetli hale getirebileceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda  Dengeli beslenme ve düzenli egzersiz, sağlıklı kalmanıza yardımcı olacaktır. 16 Temmuz 16 Ağustos tarihleri sizlere hayatınızın her alanında başarı getirecek enerjileri barındırmakta.

 

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 8  olanlar için 2017

 

2017 planlanan hedeflere ulaşmak için daha önce ki  dönemlerde çalıştığınızın hazırladığınız ne varsa yıl boyunca başarı kazanç olarak geri dönüşümünü yaşayacağınız enerjileri getiriyor sizlere. Bilgelik tevazu iyi iş nitelikleri sizleri yeni bir sürecin içinde başarı ve kazanca taşıyacaktır.        Bu yıl Mars enerjisi sizlere  coşku ile çalışmak için pozitif etkiler olarak yansıyacaktır. Özellikle makine demir sanayi ya da bu sektörlerde çalışanlar için her konuda uygun planlama atacağınız her adımı hesaplama zorlukların aşılmasını sağlayacaktır. Herhangi yeni bir girişim başlatmak için yılın 2nci ve 3ncü ayları doğru zaman değil. Yurtdışı ile ilgili iş ve eğitsel konularda genel olarak iyi enerjiler hakim.  Arkadaşlık ve dostlukların fazlası ile önem taşıyacağı ilişkilerinizi iyileştireceğiniz enerjiler ile dolu bir yıl 2017. Aşkta emek vermeli sabırlı hareket etmeli birlikte olduğunuz insanı değiştirmeye kalkmadan hareket edebilmeyi başardığınız takdirde mutluluğu yakalayabileceksiniz. Sağlığınıza fazlası ile dikkat etmeli özellikle cilt rahatsızlıklarını önemsemelisiniz. Bu yıl 14 Ocak 13 Şubat tarihleri fırsatları getirebilir sizlere.

Doğum yılı  Numeroloji sayısı 9  olanlar için 2017

2017 Sizler için dönüşüm ve tamamlanma anlamına gelmekte.  Hayatınızda yeni bir döngü başlayacak, böylece dağılmış ilişkileri yenilemek toparlamak imkanı ya da mecburiyetleri ile karşılaşabileceksiniz. İş ve özel hayatınızda hoşnutsuzlukları sonlandırabilir geçmişle hesaplaşmaları açılmamak üzere kapatabilirsiniz. Son 9 yıllık zorlu süreci arkanızda bırakıp hayatınızda yeni bir sayfa açacağınız özel bir yıldasınız. İş hayatınızda sakin ve diplomatik davranışlar içinde bulunmayı başardığınızda her şey sizler için daha kolay ilerleyecektir. İş hayatınızda mülkiyet ve inşaat sektörü emniyet gibi alanlarda çalışıyorsanız  Zafer mutlaka sizin olacak. Öğrenciler için başarılı sonuçlar alacakları istekleri şekilde kendilerini ortaya koyabilecekleri enerjiler söz konusu.  Özel yaşamınızda aşk ve güven üzerine kurulan bir evlilik olabilir. Aile yaşamınızda keyifli ve mutluluk dolu enerjiler hakim. Sağlığınızla ilgili yılın ilk 2 ayı merkezi sinir sistemi ile ilgili sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. 13 Nisan 12 Mayıs tarihler sizler için oldukça şanslı ve hayırlı zamanlar olacak. 

NOT: 11, 22 ve 44 Değişmez sayılardır. Aynı kalırlar. Bunun dışındaki sayılar toplanarak tek sayıya indirilir.


Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay YANGEL

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL  NUMEROLOJİ