UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ’DAN YENİ YILA ESKİ AŞK!

UçanKuş TV’nin ‘İki Kadın Arasında’ programının yorumcusu Elife Yılmaz’dan dikkat çeken detay!

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ’DAN YENİ YILA ESKİ AŞK!

Yaz aylarında yaşadıkları aşkla magazin sayfalarından düşmeyen Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’nın birbirlerinden kopamadıkları iddia edildi. Çiftin buluşma noktası olarak olarak ise ünlü komedyenin Levent’te bulunan lüks dairesi olduğu konuşuluyor.

Ebru Şallı ve Cem Yılmaz’ın Çeşme’de başlayan ilişkileri 5 ay  içerisinde birçok kez ayrılık yaşadığı iddia edildi. En son Ebru Şallı’nın adı Arda Turan ile anılırken; Cem Yılmaz’ın ise oyuncu Nil Ateş ile yakınlaştığı iddia edildi.

KAFA KARIŞTIRAN YEMEK!

Yılbaşı gecesi Ebru Şallı sosyal medya hesabından iki kişilik romantik yemek masasını evinden paylaşarak kafaları karıştırdı. Acaba Cem Yılmaz ile mi yoksa adının anıldığı Arda Turan ile bir yemek mi sorularını getirdi akıllara…

YILMAZ’DAN İLGİNÇ PERISCOPE YAYINI!

Öte yandan Cem Yılmaz; yılbaşı gecesi evinden tek başına periscope ile canlı yayın yaparak yeni yıl mesajları verdi hayranlarına! Aynı zamanda başka mesajlar da vermek istemiş olabilir tabi…

Bütün bunlar konuşulurken “İki Kadın Arasında” programı yorumcusu Elife Yılmaz başka önemli bir ayrıntıyı daha gündeme getirdi.



BARIŞMA MI VAR?

Yılbaşı gecesi eski sevgilisi Özge Sabuncu’yu instagram hesabından takibe alan ünlü komedyen acaba yeni yıla girerken ‘bir barışma mı var?’ sorusunu getirdi akıllara… Geçen yıl da ayrılık sonrası barışmaları yine Instagram hesabından takibe aldığında anlaşılmıştı.

Neler olacağını hep birlikte göreceğiz ilerleyen zamanlarda…


İKİ KADIN ARASINDA PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13