UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLIHAN DOĞAN: "BİRGÜN KIRILIRSA KALP YENİSİNİ İNŞA EDER!.."

Arda Turan ile ilişkisi sona eren sosyetik güzel Aslıhan Doğan'ın sosyal medya paylaşımı tüm dikkatleri üzerine çekti.

ASLIHAN DOĞAN: "BİRGÜN KIRILIRSA KALP YENİSİNİ İNŞA EDER!.."

Barcelona'da forma giyen yıldız futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın ilişkisi geçtiğimiz ay noktalanmıştı. Doğan, ayrılık sonrası, "Arda'nın İspanya'da olması ve oradaki ev ortamı bana uymadı. Zor da olsa aşkı bitirdik" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Doğan bugün instagram hesabından öyle bir yazı paylaştı ki, görenler "Aslıhan'dan 'Arda'ya gönderme" şeklinde yorumladı.

İşte Doğan'ın paylaşımı;

TELEFON KARIŞTIRMAKLA ÖMÜR GEÇMEZ!

"Bir sevdiğin olsun tabi. Belki hayallerindeki gibi olmaz koşullar ama bir şeyleri birlikte var etmenin tadı bi başka. Para amaç değil araç olsun mutluluğuna. Olmadığı zaman da elindekini cömertçe paylaşabil. En çok onla gül. Saatlerce muhabbet edebil. Birbirinize ulaşamadığınızda, 'başka biriyle mi acaba' diye değil 'başına bir şey mi geldi' diye endişelen. İlişkini başkalarıyla kıyaslama. Biri sevdiğini çok söyler, biri daha çok gösterir. Sen de biri eksikse bu seni daha az seviyor demek değildir. Telefon karıştırmakla ömür geçmez. Bir insan bir şey yapmak isterse yapar. Kalbin temizse, sen araştırmadan da karşına çıkar korkma. Sonuna kadar güven. Bir gün kırılırsa kalp yenisini inşa eder."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERASLIHAN DOĞAN  ARDA TURAN