UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAHRAMAN POLİS FETHİ SEKİN'E SON GÖREV!..

İzmir Adliyesi'ne düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı. Teröristleri farkederek onlarla çatışmaya giren kahraman polis, teröristleri etkisiz hale getirdikten sonra şehit düşmüştü. Şehit polisin gösterdiği bu kahramanlık sayesinde daha büyük bir facianın önüne geçildi.

KAHRAMAN POLİS FETHİ SEKİN'E SON GÖREV!..

İzmir Adliyesi önünde teröristlerin saldırısını önlemek isterken girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in dün akşam Elazığ'a gelen cenazesi bugün sabah saatlerinde kent merkezindeki babaevi önüne getirildi.

 

ŞEHİT POLİSİN NAAŞI BABAEVİNE GETİRİLDİ

 

Şehit için evin önünde helallik alındı. Sabah saat 11.00'da Fırat Üniversitesi Hastanesi Morgu'ndan alınan şehit polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi, Olgunlar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki babaevine getirilerek helallik alındı.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

 

Şehit polis Sekin'in cenazesinin getirilişi sırasında tabuta dokunan yakınları sinir krizleri geçirdi. Şehidin kız kardeşi gözyaşları arasında, "Annemin 3 yiğidi daha var" diyerek ağıt yakarken, burada okunan duaların ardından cenaze, karayolu ile toprağa verilmek üzere Baskil İlçesi'ne götürüldü.

 

ŞEHİT POLİS ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLECEK

 

Burada öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra şehit polis Fethi Sekin'in cenazesi, Doğancık Köyü'nde iki ay önce ölen annesinin yanında açılan mezara defnedilecek.

 

Bu arada şehidin babası Mehmet Zeki Sekin'in olaydan bir gün önce böbrek ameliyatı olduğu ve tedavi için halen hastanede yattığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFETHİ SEKİN