UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BIÇAĞI ÇIKARTIP KÖPEĞİNE SALDIRAN PİTBULA SAPLADI!

Başiskele Körfez Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde yaşanan olayda Volkan Akbaba Cane Corso cinsi köpeğini gezdirirken, ’Baron’ isimli pitbul cinsi köpek saldırdı.

BIÇAĞI ÇIKARTIP KÖPEĞİNE SALDIRAN PİTBULA SAPLADI!

Volkan Akbaba korkuya kapılarak üzerindeki bıçağı çıkartıp, köpeğine saldıran pitbula sapladı. Koşarak uzaklaşan pitbul cinsi köpek aldığı yara ile telef oldu.

İddiaya göre yaşananları gören bir kadın silah çekerek Volkan Akbaba ile yanında bulunan Abdullah Eren Keskin’e tepki gösterdi. Volkan Akbaba ile kimliği öğrenilemeyen kadın polis merkezine götürülürken, birbirlerinden şikayetçi olmadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Volkan Akbaba pitbul cinsi köpeğin sahibini tanıdığını belirterek, "Köpeği kovmaya çalıştım. Benim köpeğim parkta bağlıydı. Bende köpeğimi o panikle çözmeye çalıştım. Tam çözdüğüm anda bana doğru geldi. O anki refleksle bıçağımı çıkardım köpeğe sapladım. O anda benim köpeğimi ısırdı. Ondan sonra bir kadın geldi. Kadın bize silah çekti, tehditler savurarak. ’Köpeğe yazık değil mi?’ dedi. Tamam o köpeğe yazıkta köpek beni parçalasa ne olacaktı. Benim köpeğimin sağ patisi tutmuyor şu an. Sırtında da yaralar var, çok feci şekilde dişlemiş" açıklamasını yaptı..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpitbul