UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! "ÜNLÜ İŞADAMI İKİNCİ KEZ EVLENDİ!.."

Bülent Cankurt,Yüksel Aytuğ, Mevlüt Tezel ve Sina Koloğlu bugün hangi konuları yorumladı?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! "ÜNLÜ İŞADAMI İKİNCİ KEZ EVLENDİ!.."

BÜLENT CANKURT - SABAH

ÜNLÜ İŞADAMI İKİNCİ KEZ EVLENDİ

2010'da evlendiği Allan Hakko'dan 2015'te boşanan Azer Polat'ın oyuncu Berk Erçer ile aşk orucunu bozduğunu da, evlenmeye karar verdiklerini de ilk kez bu köşede okumuştunuz. Sıkı durun, size daha bomba bir haberim var! Sevgilisi Berk Erçer'in evlilik teklifini kabul eden ve önümüzdeki ay nişan yüzüğünü parmağına takmaya hazırlanın Azer Polat'ın babası Murat Polat, izdivaç konusunda kızından daha hızlı davrandı!!!

 

DÜĞÜNE 150 DAVETLİ KATILDI

Evet, yanlış okumadınız!

Yıllar önce kızının annesi Berat Atahan'dan boşanan Murat Polat, cuma akşamı sahibi oldukları Balmumcu'daki Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel'de ikinci kez damat oldu.

Yıllarca eski manken ve oyuncu Funda Barın ile flört eden Murat Bey, bu ilişkisinin ardından dört yıl önce Müjde Aral ile flört etmeye başlamıştı.

Ünlü işadamı, birkaç yıldır zaten 'eşim' diye tanıttığı Müjde Hanım ile ilişkisini resmiyete döktü. Zeliha Sunal'ın sahneye çıktığı ve yaklaşık 150 kişinin şahitlik ettiği düğünde kız tarafı ağırlıktaydı. Adnan Polat da, kardeşinin mutluluğuna şahitlik etti. İzdivaç konusunda kızından önce davranan Murat Bey ve eşi Müjde Hanım umarım çok mutlu olur.


SİNA KOLOĞLU - MİLLİYET

DURUM BU DİZİSİ

 ‘Kalbimdeki Deniz’ acayip iş yapıyor. Kendi halinde bir dizi. Dizinin basında çıkan haber sayısı aralık ayında 88. İlgi ve alaka sıralamasında 16’ncı. En son bölümün izlenme oranı AB ve Total ortalaması yüzde sekiz. Bu oranla, en çok izlenen ilk beş dizi arasına giriyor.

TV8’de ‘O Ses Türkiye’ yılbaşı tekrarı vardı. AB’de onun yükselmesinde bu durum etkili olabilir mi, haftaya göreceğiz.

Ne olursa olsun beklenmedik bir durum olduğu kesin. Bu durum ‘ aşk ve Mavi’ için de geçerli olabilir. Emrah artık izlenir mi, diye laflar dolanıyordu. Total’de son yayınlanan bölüm, yüzde 8.44 alarak gün ikincisi olmuş. AB’de karşılığı yok gibi. ‘Kalbimdeki Deniz’ öyle değil. Her iki kesimi de memnun etmiş görünüyor.

 

Eğitimli de izliyor!

 

Yayınlandığı ilk bölüm sonrası; “Entrika, para, gizem, at, avrat, silah, Urfalı, ergen ve yasak aşk... Hangi karakteri ararsan mevcut. Onların hikayeleri de var. Daha ne istiyorsun be adam? ya da zaten biz senelerce oynasın mı istiyoruz? Bir sezon gidecek, bitecek. Nedir derdin? Sevmedin bırak seyretme! Millet izlesin” diyeceklerdir diye yazmışım. Durum bu. Valla bıraktık, millet izliyor işte. 

Yarışma yaptık olmuyor

Dizi ekranı olmayın diyor seyirci. Yönetici de, “Peki ne yapayım senin için?” sorusunu sorduktan sonra aklına iki şey geliyor, şarkı Yarışması ve aksiyonlu bilgi yarışması. FOX, bir şarkı bir de bilgi yarışması koydu. Format işi önemli; ışık, çekim, stüdyo yerleşim planı ve yarışmanın kurgusu.

 

Kibariye’yle Serdar Ortaç öyle bir yerleştirilmiş ki, ‘... git öte’ şeklindeler. ‘Ben Söylerim’ yılbaşı sonrası dizi arasına denk geldi. Gün ikincisi oldu ama izlenme oranı sınırda. Ne olduğu bu akşam ortaya çıkar. İlk on arasına girerse, yırttı diyebiliriz.

 

‘Sıradaki Gelsin’de samimi olarak söyleyeyim emre karayel’in sunumu beni sardı. Format yerinde. Muhabbet tarafı biraz “Enteresan yarışmacılar seçelim” zorlamasında görüldü. Beklenenin çok altında bir ilk bölüm olmuş. FOX, “Dizi yerine bunları yapalım da dedik olmuyor işte” diyebilir. Haksız mı?

 

YİNE Kemal Sunal

 

Ev ahalisiyle, bizim baldıza çaya indik. Ekranda, ‘Hababam Sınıfı Uyanıyor’ var. İzlenme oranlarına baktım;  eğitimlisi, az eğitimlisi, fakiri, sıkılmadan doğal gaz yakanı, bu filmi izlemiş. Ev ahalisi, “Ne zaman başları sıkışsa yayınlıyorlar” dedi. “İzlenecek bir şey yok ki” diye bir lafımız vardır. Aslında aldığı izlenme oranı onun karşılığı oluyor!

 

CIA DRAMASI

 

‘Homeland’in tanıtımında ‘CIA draması’ diye yazılmış. Dizinin 6’ncı sezon tekrarı ABD’yle aynı anda önümüzdeki pazartesi FOX Crime kanalında başlayacak. Dizi, 08.30’da tekrarı ise 20.30’da ekrana gelecek. Dizinin 7’nci ve 8’inci bölümleri için

onay çıkmış. Ee boşuna Suriye filan olmuyor!


MEVLÜT TEZEL - SABAH

İzmir'de yaşayan 23 yaşındaki E.T., 155 Polis İmdat hattını arayıp "İçinde bomba ve silahlı kişiler var" diyerek kendi otomobilinin plakasını verdi. Durdurulan araçtan hiçbir şey çıkmadı. Hakkında görevli polisi oyalamaktan işlem yapılan E.T. serbest bırakıldı.

Haberlerde, E.T.'nin daha önce de 10 kez sahte ihbarda bulunduğu yazıyor. E.T. belki de terör örgütü sempatizanı ve polisi oyalamak istiyor diyeceğim ama kendi aracının plakasını niye versin? Bu nasıl bir manyaklıktır?

 

HEYECAN OLSUN DİYE

Bu kadar çok terör eylemi olurken, polis tüm kadrosuyla bombalı araçların peşinde koşarken, 9 kere asılsız ihbarda bulunan E.T. gibi manyaklar neden serbest bırakılır?

E.T.'nin sahte ihbarları yüzünden belki de bir facia yaşanacaktı! Uzak ihtimal ama belki de şehit polis memuru Fethi Sekin'in çatışmaya girmesine gerek kalmayacaktı, teröristler eyleme geçmeden yakalanacaktı.

Bazen terör örgütleri bomba patlatmadan önce birçok sahte ihbarda bulunarak hem polisi oyalıyor, hem de diğer bomba ihbarlarını itibarsızlaştırıyor. Eğer E.T.'nin akli dengesi yerinde ise, 10 kere bomba ihbarında bulunması vatan hainliğidir!

E.T. ifadesinde, ihbarları heyecan yaşamak için yaptığını söylüyor.

Güler misin, ağlar mısın?

E.T., heyecanı yanlış adreslerde arıyor... 


YÜKSEL AYTUĞ - SABAH

KAHKAHALARIM ÇALINDI, HÜKÜMSÜZDÜR!

'Çalgı Çengi İkimiz' filmini dört gözle bekliyordum. Serinin ilk filmi komedi sinemasında adeta bir devrime sahne olmuş, bizlere Ahmet Kural ve Murat Cemcir gibi iki yeteneği tanıtmış, tanımayanları Selçuk Aydemir'in müthiş kıvrak kaleminden haberdar etmişti. Üçlünün başarısı daha sonra 'Düğün Dernek' serisi ve 'İşler Güçler' dizisiyle perçinlenmişti. 'Düğün Dernek', hayatımda beni en çok güldüren filmlerden biriydi. Bu nedenle galasını kaçırdığım 'Çalgı Çengi İkimiz'in Edremit'teki sinemaya gelmesini iple çektim ve cuma sabahı ilk seansta koltuğa kuruldum.

Gelin görün ki, sizlere ballandıra ballandıra anlatmaya hazırlandığım film beni pek etkilemedi. Daha da vahimi, güldüremedi.

Aslında filmde ara sıra zekice espriler, kıvrak diyaloglar, durum komedileri yok değil. Ahmet ve Murat'ın yanı sıra Rasim Öztekin de 'Menacer' rolünde döktürüyordu. Gelin görün ki; espriler, uzun cümlelerle fazla sarılıp sarmalanmıştı. Bu durum, hem esprilerin etkisini azaltıyor, hem de tempoyu düşürüyordu. Bir de yapımcılar 'parayı bulup' filmi görsel efekte boğunca, o eski tevazu ve samimiyet kalmamış, bu seferki film fazla 'İşler Güçler' tekrarı olmuş gibi geldi bana.

Filmden umduğum keyfi alamamamın bir başka nedenine gelince... Galiba, gülmeye mecalim kalmamış. Beni en çok korkutan şey sanırım başıma geldi.

Memlekette olan bitenler, kahkahalarımı çaldı...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13